من حدود ۲ سال نامزدی (صیغه) بودم و حدود یه ۱۰ ماهی هم هست که عقد هستم . نامزدم خونه داره ، ماشین داره ، شغل داره اما برای عروسی گرفتن دست دست میکنه . بله برونو بخاطر کرونا نگرفتن ، جشن عقد هم بخاطر فوت بابام . از بعد از اون هر چی مامانم بهشون گوشزد میکنه که دیگه زشته دست به کار بشید عروسی بگیرید نامزدم همش وقت تلف میکنه . رابطه جن*سی کامل هم تا بحال نداشتیم . به نظرتون چه واکنشی نشون بدم
نامزدم پسر عمومه، به خواست خودش اومدن خواستگاری و بهم پیام میداد و از علاقش میگفت ، محبت هم میکنه ول ...
آره میفهمم طولانی بشه حرف و حدیث پیش میاد گاهی دخالت خانواده ها هست ولی بالاخره تموم میشه با شوهرت حرف بزن ببین چه جور عروسی میخواد بگیره اگه تونستی یجوری از هزینه ها و تعداد مهمونا کم کن مثلا دخترخاله من گفته بود دلم میخواد عروسیم خلوت باشه حتی پدر مادرش مخالف بودن ولی راحت رفت سر خونه زندگیش
آره میفهمم طولانی بشه حرف و حدیث پیش میاد گاهی دخالت خانواده ها هست ولی بالاخره تموم میشه با شوهرت ح ...
عزیزم من از اونجایی که جشن بله برون و عقد نداشتم همیشه دلم می خواست جشن عروسیم باشکوه باشه تا حد امکان و وسع مالی . اگر بخوام از بابت مخارج عروسی هم کوتاه بیام دلم صاف نمیشه و از طرفی اونا هم به این روش عادت میکنن .