2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
نامزدم پسر عمومه، به خواست خودش اومدن خواستگاری و بهم پیام میداد و از علاقش میگفت ، محبت هم میکنه ول ...

آره میفهمم طولانی بشه حرف و حدیث پیش میاد گاهی دخالت خانواده ها هست ولی بالاخره تموم میشه با شوهرت حرف بزن ببین چه جور عروسی میخواد بگیره اگه تونستی یجوری از هزینه ها و تعداد مهمونا کم کن مثلا دخترخاله من گفته بود دلم میخواد عروسیم خلوت باشه حتی پدر مادرش مخالف بودن ولی راحت رفت سر خونه زندگیش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارها ازش زمان خواستم ولی کلی حرف میزنه مثلا میگه سال دیگه 

بنظر من حالا که خونتون حاضره و فقط لنگ مراسم عروسی هستید، با یه هزینه ی کم بگیر بره

یه سالن کوچیک. شام. خانواده ها و دوستای صمیمی. یه لباس و آرایشگاه و آتلیه. همین

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
آره میفهمم طولانی بشه حرف و حدیث پیش میاد گاهی دخالت خانواده ها هست ولی بالاخره تموم میشه با شوهرت ح ...

عزیزم من از اونجایی که جشن بله برون و عقد نداشتم همیشه دلم می خواست جشن عروسیم باشکوه باشه ‌‌تا حد امکان و وسع مالی ‌. اگر بخوام از بابت مخارج عروسی هم کوتاه بیام دلم صاف نمیشه و از طرفی اونا هم به این روش عادت میکنن . 

بنظر من حالا که خونتون حاضره و فقط لنگ مراسم عروسی هستید، با یه هزینه ی کم بگیر بره یه سالن کوچیک. ...

عزیزم من جشن های بله برون و عقد نداشتم و تک فرزندم دلم می خواد عروسی خوبی بگیرم و خاله ها و داییمو دعوت کنم چون تا به حال برای مراسم هام نبودن ‌