2777
2789
کاش منم تهران بودم میومدم پیشش..ماشیرازیم

منوچهری اقا یا خانم؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منوچهری اقا یا خانم؟؟

من دکتر مرد عمرا برم 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
مرده متاسفانه..من خودمم همیجور روم نمیشه

اگر ازاین درد بمیرمم (که نمیمیرم   )نمیرم

گوشت اضافه بیزون مقعدت همیشه هست؟فقط وقتی یبوست میگیری میشه شبیه بادکنک؟

اره

گوشت اضافه بیزون مقعدت همیشه هست؟فقط وقتی یبوست میگیری میشه شبیه بادکنک؟

اگه گوشت اضافس که بواسیره..شقاق زخمه یعنی ترک کرده وقتی دسشویی میری انگار یکی چاقومیکشه 

اگر ازاین درد بمیرمم (که نمیمیرم     )نمیرم

خیلیا دردانجنانی دارن که کل مقعدمیشه گوشت واصلا نمیتونن اجابت مزاج کنن..اونا روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنن انوقت ب راحتی میرن  ادم وقتی محبوربشه میره

خیلیا دردانجنانی دارن که کل مقعدمیشه گوشت واصلا نمیتونن اجابت مزاج کنن..اونا روزی هزار بار ارزوی مرگ ...

آیا گوشت اضافه مقعدی هم با لیزر درمان می شود؟ گوشت اضافه مقعدی در اندازه های مختلف و در اثر بواسیر یا شقاق ممکن است در اطراف مقعد ظاهر شود که با لیزر به راحتی قابل برداشتن هست . هزینه لیزر گوشت اضافه مقعدی با توجه به اندازه آن متغیر است و باید ابتدا توسط پزشک ویزیت و معاینه شوید.

پرتو کلینیک - درمان بیماری های نشیمنگاهی با لیزر