2777
2789

همین الان با کلی درد پماد ام جی زدم ، همینجا تعریف کرده بودن گرفتم اینم امتحان کنم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد زایمان اینطور شدم..شما از چی؟چند وقته درگیری؟

منم از زایمان اولم تا الان تقریبا ۸ ساله

گاهی عود میکنه گاهی خوبه

خون میاد بعضی وقتا، همراه با سوزش و درد مقعد شدید

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اوه ۸ساااااله..چرا نمیری لیزر؟...بازم زایمان داشتی؟

میگن لیزر خوب نیست 

بعدش باز اگه یبوست بشی دوباره برمیگرده

من کلا ۹۰ درصد مواقع یبوستم ، کلا از وقتی یادم میاد یبوست بودم 😬

واسه دردت 

ببین وقتی شقاق داری اصلا نمیتونی ب مقعدت دست بزنی چه برسه شیاف 

میگن لیزر خوب نیست  بعدش باز اگه یبوست بشی دوباره برمیگرده من کلا ۹۰ درصد مواقع یبوستم ، کلا ...

ببین دختر خالم داره میره طب هومیوپاتی خیلی یبوستش خوب شده..میخوام منم برم..توام برو..درمانش تا۶ماهه فوقش..

ببین دختر خالم داره میره طب هومیوپاتی خیلی یبوستش خوب شده..میخوام منم برم..توام برو..درمانش تا۶ماهه ...

چی هست؟ 

من شهرستانم احتمالا اینجاها نباشه ازاین چیزا

2827
2791
2779
2792