2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری ریشه ای و قطعی خوب میکنه..کجا هستی..ببین واقعا می ارزه ب اینکه خوب بشبم

من خراسان رضوی ام

یکم میتونی توضیح بدی که چیه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من خراسان رضوی ام یکم میتونی توضیح بدی که چیه

چرا نداشته باشه..همه جا پزشک هومیوپات وجود داره..ببین عزیزم طب هومیوپاتی ی طب سنتی کشور المان هستش ک خیلی خوب تا بحال عمل کرده..دکتر ب دختر خالم گفته بعد دوماه دیگ نیازی نیس ملین بخوری..یبوستو ریشه ای درمان میکته..داروهاش شبیه ب ابه و اینکه ماهی ۱بار نیازه ک دارو بخوری..سوال داشتی بازم بپرس

چرا نداشته باشه..همه جا پزشک هومیوپات وجود داره..ببین عزیزم طب هومیوپاتی ی طب سنتی کشور المان هستش ک ...

اها اینجا مرکز طب سنتی هست که دکترای متخصص طب سنتی هستن یعنی کسایی که پزشک عمومی رو خوندن و تو تخصص طب سنتی رو خوندن ولی اینی که شما میگی رو اصلا نشنیدم اینجا باید برم سوال کنم

بیشتر علت یبوست من نخوردن‌میوه و سبزی  و تحرک نداشتنه

یه مدت میرفتم باشگاه ایروبیک کار میکردم عالی شده بودم ، ورزش تحرک روده ها رو زیاد میکته یبوستم درمان میشه دلی دیگه با دو تا بچه نمیرسم اصلا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اها اینجا مرکز طب سنتی هست که دکترای متخصص طب سنتی هستن یعنی کسایی که پزشک عمومی رو خوندن و تو تخصص ...

حتما در موردش تحقیق کن نتایج خوبی میگیری انشالله..دقیقا باید فیبر زیادی مصرف کنی..ورزش عالیع..منم نمیرسم ورزش کنم..میخوام برم هومیوپاتب

حتما در موردش تحقیق کن نتایج خوبی میگیری انشالله..دقیقا باید فیبر زیادی مصرف کنی..ورزش عالیع..منم نم ...

انشالله هر دو تا مون نتیجه بگیریم

بازم اگر سوالی داشتم تو همین تاپیک ازت میپرسم🧡

باشه عزیزم..بهت درخواست دوستی میدم..راحت بتونی پیدام کنی

اگه تهرانیددکتر شهرام منوچهری چندنفرانجام داده بودن خوب شده بودن البته بایدبعدش رعایت کنی که یبوست نشی.اول یبوست درمان بشه.کلیپهاش هم توی گوگل هست بزن نگاه کن

من بعد سزارین یه چیزی مثل بادکنک کوچیک زده جای زخم یبوست بودخیلی بده بعضی موقع که یبوست میگیرم ورم میکنه این شقاقه؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من بعد سزارین یه چیزی مثل بادکنک کوچیک زده جای زخم یبوست بودخیلی بده بعضی موقع که یبوست میگیرم ورم م ...

اگه تهرانی حتما همین منوچهری برو خییلی هانتیجه گرفتن شایدباداروخوب شدی..من چندنفرهمینجاپرسیدم پیش همین عمل کرده بودراصی بودن انشالله شماهم خوب بشی

اگه تهرانی حتما همین منوچهری برو خییلی هانتیجه گرفتن شایدباداروخوب شدی..من چندنفرهمینجاپرسیدم پیش هم ...

ممنون 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است