2777
2789

همش چرتو پرته تعیین جنسیت مربوط ب کروموزومیه ک مرد میده 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمک ک ازاد میشه چن ساعتی ک بگذره پوسته ی دورش ضخیم میشه و کم کم ورود اسپرم سخت میشه و چون اسپرمای ایکس یا همون دختر مقاوم تر و محکمن تا حدودی میتونن نفوذ کنن ولی ایگرگا نمیتونن

ولیییی همممش دست خداس 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

تخمک دختر چند روز زنده میمونه و میره تو دهانه منتظر تا تخمک ازاد شد کارشو میکنه

عمر تخمک پسر کمتره و زود از بین میره دلیلش اینه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

ببین نه که وجود نداره. به اصطلاح میگن تخمک کهنه شده برای همین میگن بعد تخمکگذاری اقدام کنین دختر میشه.پس تخمک هس اما به تازگی روزای اول نیس.. اگر بارور بشه که خیلی هم عالی. اگر نشه کم کم از بین میره نه یهو

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ببین نه که وجود نداره. به اصطلاح میگن تخمک کهنه شده برای همین میگن بعد تخمکگذاری اقدام کنین دختر میش ...

خب پس از اول پریود وقتی اقدام کنی مرتب ک تخمکی نیس پس چرا میگن اول سیکلم دختر میشه واقعا آدم گیج میشه تو این چیزا

خب پس از اول پریود وقتی اقدام کنی مرتب ک تخمکی نیس پس چرا میگن اول سیکلم دختر میشه واقعا آدم گیج میش ...

خب این بخاطر اینه که حوالی زمان تخمکگذاری هستش.. ینی امکان داره تا زمان دقیق تخمکگذاری هنوز اون قدر جون نگرفته اسپرم بهش رسیده و بارور شده

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه بعدش

ته یه روز بعدش پسر میشه ولی بیشتر دختر بالا بچه ها دلیلشو گفتن

من فکردم قبلشو میگی

عزیزم اگه یکم مطالعه کنی میفهمی که تخمک هم نقش مهمی داره تو تعیین جنسیت هویج نیست که..

چیی کی گفته ؟ منبعت کجاس؟ من از کتاب خوندم 

تخمک هیچگونه نقشی در تعیین جنسیت نداره دبیرمم اینو گف ک 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
خب پس از اول پریود وقتی اقدام کنی مرتب ک تخمکی نیس پس چرا میگن اول سیکلم دختر میشه واقعا آدم گیج میش ...

قبل تخمک گذاری و چند روز بعدش دختر میشه و روز تخمک تا یه روز بعدش پسر 

دلیلشم بالا گفتیم خوب بخون من قبل تخمک گذاریو توضیح دادم که چرا دختر میشه بچه ها بعدشو