2777
2789

سلامتی یکی از فامیلای درجه 1 ام ک قطع امید کرده بودن ازش 

100بار دعای مقاتل خوندم واقعا معجزه بود

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلیا من خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم بخدا

دعا کنید مشکلاتمون و این مشکل جدید که پیش اومده واسمون حل بشه تورو خدا😔😔😔😔 بگید منم واستون حمد بخونم 

اسی حلال کن

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
سلامتی یکی از فامیلای درجه 1 ام ک قطع امید کرده بودن ازش  100بار دعای مقاتل خوندم واقعا معجزه ...

تو یروز صد بار خوندی؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
سلام گلیا من خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم بخدا دعا کنید مشکلاتمون و این مشکل جدید که پیش اومده وا ...

برات حمد خوندم عزیزم،ان شالله خدا گره از کارت باز کنه🙏🙏🙏

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
یعنی میشه خدا واسه بابای منم معجزه کنه التماس دعا گلم

انشالله گلم

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
انشاا...دلت همیشه شاد باشه بحق فاطمه زهرا 

ممنون عزیزم همچنین 

امیدوارم مشکل شما هم به زودی حل بشه توکل کنید و با خدا صحبت کنید نماز شب و امام زمان هم میتونید برای آرامش خودتون و حل مشکلتون بخونید 

التماس دعا