2777
2789

سلامتی یکی از فامیلای درجه 1 ام ک قطع امید کرده بودن ازش 

100بار دعای مقاتل خوندم واقعا معجزه بود

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلیا من خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم بخدا

دعا کنید مشکلاتمون و این مشکل جدید که پیش اومده واسمون حل بشه تورو خدا😔😔😔😔 بگید منم واستون حمد بخونم 

اسی حلال کن

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
سلامتی یکی از فامیلای درجه 1 ام ک قطع امید کرده بودن ازش  100بار دعای مقاتل خوندم واقعا معجزه ...

تو یروز صد بار خوندی؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
سلام گلیا من خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم بخدا دعا کنید مشکلاتمون و این مشکل جدید که پیش اومده وا ...

برات حمد خوندم عزیزم،ان شالله خدا گره از کارت باز کنه🙏🙏🙏

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
یعنی میشه خدا واسه بابای منم معجزه کنه التماس دعا گلم

انشالله گلم

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
انشاا...دلت همیشه شاد باشه بحق فاطمه زهرا 

ممنون عزیزم همچنین 

امیدوارم مشکل شما هم به زودی حل بشه توکل کنید و با خدا صحبت کنید نماز شب و امام زمان هم میتونید برای آرامش خودتون و حل مشکلتون بخونید 

التماس دعا