2821
2789
زود ازدواج کردم بیست سالم بود که عقد کردم ولی خب تو این سن خیلی برام گرون تموم شد تجربیات تلخ زیادی ...

کلا ازدواج برا منم گون تموم شد نابودم کرد

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قول وقرار مالی منم اعتماد کردم بعد طلاق زد زیرش دبه کرد منم هیچی ب هیچی

واسه مهریت؟ خب نباید به حرف و شفاهی اکتفا میکردی . وکیل نداری؟ الانم دیر نیستا از یه وکیل کمک بگیر

واسه مهریت؟ خب نباید به حرف و شفاهی اکتفا میکردی . وکیل نداری؟ الانم دیر نیستا از یه وکیل کمک بگیر

ای بابا وکیل داشتم توتفقی جدا شدم ازش خیلی بیشرف قشنگ نقش بازی کرد

ی طوری رفتار کرد من دلم براش بسوزه

ای بابا خواهر اینکه حماقت همه ی ماست .مردا کلا بازیگرای خوبین هم چین که کارشون گیره جوری نقش بازی میکنن که بیا و ببین دلت کباب میشه عب نداره منم ازواین حماقتا زیاد کردم دیگه تموم شد رقت به خودت قول بده از این به بعد حماقت نکنی

[QUOTE=289730597]کدوم ازدواج عزیزم دلت خوش انقد ترسیدم که دیگ نمیتونم ب کسی اعتماد کنم بعدم۲۹سالم شد ...

من که ۲۶سالگی طلاقمو گرفتم الان ۲۸سالمه ولی اصلا خواستگار ندارم و خیلی از این قضیه ناراحتم 🙃

ای بابا خواهر اینکه حماقت همه ی ماست .مردا کلا بازیگرای خوبین هم چین که کارشون گیره جوری نقش بازی می ...

عزیزم بقدری  حالم بده روز وشب ندارم هرچقد پیام میدم جوابمو نمیده.اصلا قلب نداره دل نداره باوجودی که خیلی اذیتم کرد توزندگی خیلی سنگ دل وپسته

من که ۲۶سالگی طلاقمو گرفتم الان ۲۸سالمه ولی اصلا خواستگار ندارم و خیلی از این قضیه ناراحتم 🙃

عزیزم حتما در زمان مناسب پیدا میشه اصلا غصه نخور بخدا هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتما الان صلاحت تو ازدواج نیست .البته اگه سرکار بری خیلی موقعیت پیش میاد 

عزیزم بقدری  حالم بده روز وشب ندارم هرچقد پیام میدم جوابمو نمیده.اصلا قلب نداره دل نداره باوجود ...

اصلااااااا بهش پیام ندیا . اگرم درباره مهریه هست به وکیلت بگو پیگیری کنه 

عزیزم حتما در زمان مناسب پیدا میشه اصلا غصه نخور بخدا هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتما الان صلاحت تو از ...

سرکار که میرم چندتا بیمارستان هستم اینجا هم کسی نمیدونه جدا شدم که بگم بخاطر اونه واقعا نمیدونم چرا هیچ کس منو معرفی نمیکنه خیلی تنها و بی هدفم

2825
2823
2791
2779
2792