2821
2789
اصلااااااا بهش پیام ندیا . اگرم درباره مهریه هست به وکیلت بگو پیگیری کنه 

دیگ کار از کار گذشته پیام دادم بقدری دریغ از ی پاسخ.

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
عزیزم بقدری  حالم بده روز وشب ندارم هرچقد پیام میدم جوابمو نمیده.اصلا قلب نداره دل نداره باوجود ...

پیام نده بعداً ازشون بخاد سواستفاده کنه سرم اومده که میگم ایشالله بهترینها واست رقم بخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیام نده بعداً ازشون بخاد سواستفاده کنه سرم اومده که میگم ایشالله بهترینها واست رقم بخوره

الهی خدا لعنتش کنه جزاش بده .خدا بزمین گرم بزنتش.

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
سرکار که میرم چندتا بیمارستان هستم اینجا هم کسی نمیدونه جدا شدم که بگم بخاطر اونه واقعا نمیدونم چرا ...

میفهمم حس و حالتو . الان چون زوم گردی رو این قضیه اینجوریه یه مدت بیخیال باش به جاش به خودت برس نه ظاهریا درونی اعتماد به نفستو بالا ببر از درون باور کن که خواستنی هستی و به خودت انرژی مثبت بده و از خدا بخواه که کیس مناسب سر راهت قرار بده

سرکار که میرم چندتا بیمارستان هستم اینجا هم کسی نمیدونه جدا شدم که بگم بخاطر اونه واقعا نمیدونم چرا ...

یکی از اقوام ما دو بار طلاق گرفت الان سومین باره ازدواج کرده و خیلیم راضیه . در زمان مناسبش پیش میاد سنی هم نداری نگران نباش عزیزم اصلا کدوم شهری میخوای بهت کیس معرفی کنم ؟ 

تهرانم ...آره شایدم به قول تو زمان مناسبش الان نیس 

من قزوینم . چون معلم هستم و اکثر همکارام سن بالا هستن نعمولا تو دست و بالشون کیسای مختلف هست معرفی میکنن دخترا و پسرا رو به همدیگه اگه نزدیک بودیم شما رو میگفتم در نظر داشته باشن معرفی کنن . انشالله هر چی به صلاحته رقم بخوره . تنهایی خیلی بهتر از یه رابطه بده

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز