2821
2789
خواستگار کجا بود عزیزم حالا خوبه توخواستگار داری.ولی کیس خوب کم شده 

سرکار میری? اگه سرکار بری معمولا خواستگار زیاد میاد . قطعا برای شمام در زمان مناسبش میاد عزیزم . الان اتفاقا برای من نامناسبه اوتا شرایط منو نمیدونن همش میگم اگه بفهمن پشیمون میشن و کلی از اینده نامعلوم استرس میگیرم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودتو بسپار بخدا انشاءالله به زودی ازدواجی موفق داشته باشی

دنبال ازدواج لزوما نیستم.دنبال ارامشم.دنبال اینم بیاد بگه دبه نکرده زیر قول وقرارش نزده دیونه دارم میشم.

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
ده یازده روز

میفهمم توواین زمان خیلی سخته . من طبق تجربیات و مطالعات خودم از پیجای مشاوره بهت پیشنهاد میدم بزار دوره سوگواریت کامل طی بشه سعی نکن خودتو قوی نشون بدی یا شاد باشی ناراحتیتو بریر بیرون گریه کن فرض کن شوهرت مرده سوگواریت رو انجام بده طبیعیه اصلا از دیگران خجالت نکش یا نترس بعد که تموم شد و سبک شدی برو حتما سرکار حتی شده پاره وقت هم استقلال مالی بدست میاری هم اعتماد به نفس هم موقعیت اردواج انشالله یه کم که دستت رفت تو جیب خودت برو دنبال علایقت سفر برو خرج کن واسه خودت لذت ببر یادت نره تو زن شجاعی هستی  که خودتو ار مهلکه نجات دادی خانمی که جسارت کنه خودشو از بدبختی نجات بده تحسین و تشویق داره 

منم دلم میسوزه واسه بچم ک‌پدر معتاد داره جهنم از خودم ک نابود شدم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند