2777
2789
عنوان

😭😭😭😭نهمیییی ها😭😭😭😭

449 بازدید | 36 پست

چرا کن الان برا آزمون نمونه ثبت نام کردم میزنه زمانش تموم شده ؟؟؟؟

خوب من ثبت نام کردم پولشم دادم اما اسکرین نگرفتم که چاپ کنم 

قبلا نشون میداد عکس اطلاعات ثبت نام رو چرا الان نشون نمیده ۰😭😭😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم 

وقتش تموم شده دیگه بالا نمیاره فکر کنم ولی اگر بخای از مشاور مدرسم سوال میکنم برات 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 
عزیزم  وقتش تموم شده دیگه بالا نمیاره فکر کنم ولی اگر بخای از مشاور مدرسم سوال میکنم برات  ...

خوب من ثبت کردم حتی پول واریز کردم 

مگه میشه آخه چرا :///////

کسایی که میگید به خدا ثبت نام کردم 😂😂😭😭😭😭 نمیدونم چرا الان نشون نمیده  ولی یادمه&nbs ...

چون سایت بسته شده دیگه نشون نمیده فکر کنم برای همینه 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 
خوب من ثبت کردم حتی پول واریز کردم  مگه میشه آخه چرا :///////

میدونم گلم 

اگه شما هم ثبت نام کردید برید ببینید فقط برا من اینجوره؟؟ 😭😭😭😭😭😭

من ثبت نام کردم الان رفتم دیدم زده وقتش تموم شده

شازده کوچولو گفت: پس کی همه چیز درست می‌شود. . .            روباه گفت: از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی دارد.🌻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز