2777
2789
عنوان

😭😭😭😭نهمیییی ها😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 36 پست
پس من چجوری کارت ورود به جلسه بگیرم  شما نهمی؟؟

اره من نهم هستم 

نمیدونم گلم 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای دقیقا مثل منیییی 😐😐😐😐چرا این جور شده  پس کارت چجوری  بگیریم

فکنم کارت الان نمیدن

شازده کوچولو گفت: پس کی همه چیز درست می‌شود. . .            روباه گفت: از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی دارد.🌻
ثبت نام کردی؟ الان میری سایت بالا میاره ؟ 

اره ثبت نام کردم ولی از طریق سایت نه 

مامانم رفت کافه اونجا منو ثبت نام کردن یک برگه که میشه کارت ورود هم بهم دادن 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 
😑😑هی خدااا مشاور ها هم نمیدونن ازشون بپرسم چه کنم؟؟؟

حتما مشاور ها خبر میدن 

شازده کوچولو گفت: پس کی همه چیز درست می‌شود. . .            روباه گفت: از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی دارد.🌻
دخترمن کلاس نهم اما مدرسشون حرفی از ثبت نام نزده ؟چقدر دادید

۷۰ تومن

دخترمن کلاس نهم اما مدرسشون حرفی از ثبت نام نزده ؟چقدر دادید

هم نمونه دولتی و هم تیز هوشان هر کدوم جداگانه ۶۰ تومان برای ثبت نام نیاز داره البته وقت هر دوش تموم شده