2821
2789
عنوان

مسکن مهر

1113 بازدید | 27 پست

ما قبلا واسه خودمون مسکن مهر گرفتیم،ولی از یِ نهادی به خواهرم مسکن مهر دادن،ما ۱۳ سال پیش ثبت نام کردیم ‌‌.الان خونه آماده است فقط باید تحویل بِدن.پول کابینت ایناش رو هم دادیم به پیمانکار.الان پیمانکاره زنگ زده میگه ۵ میلیون بدید واسه سیم کشی خونه،مگه هزینه سیم کشی نباید مسکن مهر بده.بعد ما واسه در ورودی خونه درب ضد سرقت گرفتیم هزینش رو باز خودمون دادیم.

ما که مسکن ملی نوشتیم با این حرف شما کلا ناامید شدم یعنی چندسال دیگه خونه ما رو میدن 😥

ما واسه خودمون رو نوشتیم چهار یا پنج ساله تحویل دادن اونم واسه این زود دادن که دو نفر پشیمون شده بودند ما رو جایگزین اونا کردند و به ما تحویل دادند چند سال دادیم دست مستاجر الان نزدیک دو ساله خودمون ساکنش شدیم ولی واسه خواهر ۱۳ سال طول کشید اونم الان مراحل آخرشه‌،پیمانکاره گفته تا آخر این ماه تحویل میده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ما واسه خودمون رو نوشتیم چهار یا پنج ساله تحویل دادن اونم واسه این زود دادن که دو نفر پشیمون شده بود ...

مبارکتون باشه عزیزم،به سلامتی انشالله با دل خوش ازش استفاده کنید برای ماهم شاید سال دیگه بدن بازم هیچی معلوم نیست 

از ماست که بر ماست
مبارکتون باشه عزیزم،به سلامتی انشالله با دل خوش ازش استفاده کنید برای ماهم شاید سال دیگه بدن بازم هی ...

ممنون گلم انشالله شما هم خیلی زود خونتون رو تحویل بگیرد.

سلام این همه هزینه کردید این پنج تومن هم روش مهم نیست تحویل بگیرید بدید اجاره براش مبارکه

سلام.ممنون گلم.درسته،آخه هرسری پیمانکاره زنگ میزنه یکبار میگه پول واسه درهای خونه بدید،یه بار میگه پول واسه قرنیز خونه بدید،الان هم میگه واسه سیم کشی خونه.خونه هم میگه تا آخر این ماه میده.حالا معلوم نیست آخر این ماه بده یا نه.فقط آسانسورش مونده که اونم معلوم نیست کی وصل کنه،اونم ما زیاد باهاش سرکار نداریم چون خونه‌ای که به خواهرم دادن همکفه

وای ما تازه مسکن ملی ثبت نام کردیم برج ۶ پارسال ۴۰ دادیم هنوز هیچ کاریش نکردن 

واسه خواهرم مسکن مهر بود که از 13 سال پیش تا الان کلاً نزدیک ۵۰ میلیون دادیم مسکن مهر.واسه پکیج و کابینت و درب ضد سرقت تقریباً نزدیک 80 میلیون دادیم پیمانکار خونه

من مسکن مهر پرند خریدم پنج برگیش بناممه،نمیدونی کی تحویلشون میدن؟هشتگرد الان همسن واحد شما و خواهرتو ...

من داییِ مادرم  واسه پسرش تو پرند مسکن مهر گرفته الانم تحویلش دادن،خونش خالیه میگه مستاجر نمیدم خونه رو خراب میکنه.خونه ما و خونه خواهرم ۷۵ متره،نمیدونم‌ قبلا که به پیمانکار خونه خواهرم گفتم گفت ۷۰۰ یا ۸۰۰ میلیون‌.الان رو نمیدونم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز