2821
2789
عنوان

مسکن مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مسکن مهر پرند خریدم پنج برگیش بناممه،نمیدونی کی تحویلشون میدن؟هشتگرد الان همسن واحد شما و خواهرتو ...

اگه خونتون‌کامل باشه فکر نکنم زیاد طول بکشه تحویلتون بِدن.ولی باید زیاد پیگر باشی.انشالله به همین زودی‌ها صاحب خونه بشید.

والا خونه منو از دلال خریدم نفر اول که مسکن به نامشه نمیدونم کی ثبت نام کرده من آبان پارسال خریدم ۵۶ ...

اوهوم پس خوبه،زیاد پیگیری کنید زودتر بهتون تحویل بِدن.واسه ما هم خونه خودمون دو نفر پشیمون شدن ما رو جایگزین اونا کردند و خونه رو تحویل دادند.واسه خواهرم هم قبلاً یِ خونه‌ی دیگه می‌خواستن بِدن،اون خونه پیشرفت فیزیکی نداشت با این خونه فعلی عوض کردند.

اگه خونتون‌کامل باشه فکر نکنم زیاد طول بکشه تحویلتون بِدن.ولی باید زیاد پیگر باشی.انشالله به همین زو ...

فداتشم چجوری پیگیری کنم الان شهرستانم کار همسرم تهرانه گفتم برا وقتی تهران میاییم جایی برای ماندن داشته باشیم،الان تازه ۲۴تومنم اضافه ازمون گرفتن فول واریزش کردیم ولی پیامکش نیومده

فداتشم چجوری پیگیری کنم الان شهرستانم کار همسرم تهرانه گفتم برا وقتی تهران میاییم جایی برای ماندن دا ...

نمیدونم آشنایی تو تهران ندارید بیایید دو سه روز تهران پیشش بمونید،از اونجا برید تعاونی مسکن مهر پرند از اونجا پیگیری کنید،چون پیگیری نکنید اونا میگن لابد خونه رو نیاز نداره دیرتر میدن.الان داییِ مادرم پرند خونش رو فکر کنم دوسالیه تحویل گرفته درشم قفل کرده.

نه خونه من واحد مشخصه قابل عوض کردن نیس شماره بلوک وطبقه مشخصه

اوهوم  پس باید زیاد پیگیر باشی تا تحویل بِدن.به خودشون بزاری معلوم نیست کی بِدن.من واسه خونه خودمون مادرم خیلی پیگیر بود همش میرفت تعاونی مسکن مهر تا خونه رو تحویل دادند‌

فداتشم چجوری پیگیری کنم الان شهرستانم کار همسرم تهرانه گفتم برا وقتی تهران میاییم جایی برای ماندن دا ...

اون پولایی که واریز می‌کنید حتما رسیدشون رو نگه دارید،یا از رسیدش عکس بگیرید چون ممکنه رسید یا گم بشه یا اطلاعاتش پاک بشه.هر وقت رفتید تعاونی اون رسید یا عکس رسید رو نشونشون بدید بگید ما اینقدر پول واریز کردیم

ما واسه خودمون رو نوشتیم چهار یا پنج ساله تحویل دادن اونم واسه این زود دادن که دو نفر پشیمون شده بود ...

خرید خونه با بودجه محدود دیگه رویا نیست.

شهر پردیس در حومه تهران با شرایط عالی بهترین گزینه برای خرید ملک با سرمایه های محدود میباشد.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در امور ملکی شهر پردیس فعالیت دارد.

اطلاعات بیشتر : سایت شرکت ایران ملک

https://irmelk.com

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز