ما قبلا واسه خودمون مسکن مهر گرفتیم،ولی از یِ نهادی به خواهرم مسکن مهر دادن،ما ۱۳ سال پیش ثبت نام کردیم .الان خونه آماده است فقط باید تحویل بِدن.پول کابینت ایناش رو هم دادیم به پیمانکار.الان پیمانکاره زنگ زده میگه ۵ میلیون بدید واسه سیم کشی خونه،مگه هزینه سیم کشی نباید مسکن مهر بده.بعد ما واسه در ورودی خونه درب ضد سرقت گرفتیم هزینش رو باز خودمون دادیم.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
والا خونه منو از دلال خریدم نفر اول که مسکن به نامشه نمیدونم کی ثبت نام کرده من آبان پارسال خریدم ۵۶ ...
اوهوم پس خوبه،زیاد پیگیری کنید زودتر بهتون تحویل بِدن.واسه ما هم خونه خودمون دو نفر پشیمون شدن ما رو جایگزین اونا کردند و خونه رو تحویل دادند.واسه خواهرم هم قبلاً یِ خونهی دیگه میخواستن بِدن،اون خونه پیشرفت فیزیکی نداشت با این خونه فعلی عوض کردند.
فداتشم چجوری پیگیری کنم الان شهرستانم کار همسرم تهرانه گفتم برا وقتی تهران میاییم جایی برای ماندن دا ...
نمیدونم آشنایی تو تهران ندارید بیایید دو سه روز تهران پیشش بمونید،از اونجا برید تعاونی مسکن مهر پرند از اونجا پیگیری کنید،چون پیگیری نکنید اونا میگن لابد خونه رو نیاز نداره دیرتر میدن.الان داییِ مادرم پرند خونش رو فکر کنم دوسالیه تحویل گرفته درشم قفل کرده.
نه خونه من واحد مشخصه قابل عوض کردن نیس شماره بلوک وطبقه مشخصه
اوهوم پس باید زیاد پیگیر باشی تا تحویل بِدن.به خودشون بزاری معلوم نیست کی بِدن.من واسه خونه خودمون مادرم خیلی پیگیر بود همش میرفت تعاونی مسکن مهر تا خونه رو تحویل دادند
فداتشم چجوری پیگیری کنم الان شهرستانم کار همسرم تهرانه گفتم برا وقتی تهران میاییم جایی برای ماندن دا ...
اون پولایی که واریز میکنید حتما رسیدشون رو نگه دارید،یا از رسیدش عکس بگیرید چون ممکنه رسید یا گم بشه یا اطلاعاتش پاک بشه.هر وقت رفتید تعاونی اون رسید یا عکس رسید رو نشونشون بدید بگید ما اینقدر پول واریز کردیم