2777
2789

عملش به این راحتی ها نیست مطمینین عمل نیاز؟ چون برادر من خیلی شدید بود با روش های درمان غیر جراحی مثل تزریق اوزون و لیزر تراپی و فیزیوتراپی خوب شد پیشنهاد میکنم دکتر دیگه هم مراجعه کنید
اگر تهران هستید 

کلینیک سینوهه واقع در شریعتی از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتر.تراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

آدرس سایتشون

کانال تلگرامشون

پیج اینستاشون

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله دو نفر از اقوام برادر شوهرم که فلج شده بود بهتر شد یعنی حتی نمی‌تونست راه بره و شوهر خواهرم که خیلی خوب شد خدا رو شکر ولی سعی راه های دیگه رو امتحان کنی مثل تزریق ژل 

من عمل کردم اگه سوالی داری بپرس اصلا اصلا عمل سخت و ترسناکی نیست  از زایمان برای من راحت‌تر بو ...

من واقعا نگرانم ک خوب نشه وبدتر بشم 😭شما چندسالتونه؟

من واقعا نگرانم ک خوب نشه وبدتر بشم 😭شما چندسالتونه؟

دیسک l5 s1 پاره شده بود 

راه نمیتونستم برم .عملش خیلی راحت بود بعد یکهفته خودم غذا پختن رو تونستم انجام بدم 

بعد ده روز کم کم از خونه زدم بیرون رفتم پیاده روی

بیست روز بعد رفتم سر کار 

یک ماه بعد تونستم رانندگی کنم

عملش اصلا ترسناک نیست بلافاصله بعد عمل فشار از روی عصب پا برداشته میشه و درد از بین میره تنها درد جای بخیه برای من اذیت کننده بود 

الان که یکسال گذشته میتونم برم بدنسازی با احتیاط . پیاده روی طولانی میتونم انجام بدم.کوه میرم تقریبا مثل قبل عملم فقط باید مراقب باشی 

پرش انجام نمیدم .چیز سنگین بلند نمیکنم توی دولا راست شدن هیچ مشکلی ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز