راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پیش کی رفتی؟ چند تا دکتر برو عد عمل کن. عمه من دیسک کمر شدید داشت و مهره های کمرش تو هم رفته بود و خورد شده بود. رفت پیش یه دکتر جراحی کرد و خیلی براش نقاهتش سخت بود. مامانم هم همین مشکل رو پیدا کرد. میترسید عمل کنه. خیلی گشتم بردمش پیش دکتر خلیل میرزامحمدی براش پیچ گذاری ستون فقرات از پوست انجام داد. خیلی راضیه الان همش دعاش میکنه.
فقط به یه دکتر اکتفا نکن. اما اگه آخرش باید حتما عمل میکردی اینکار بکن. تحقیق کن یه دکتر خوب پیدا کن. الان روشهای جدید اومده و اصلا عمل ترسناکی نیست. مثلا مامان من برای پیچ گذاری ستون فقرات رفت پیش دکتر خلیل میرزامحمدی براش پیچ گذاری ستون فقرات از پوست انجام داد. اصلا نقاهت سختی نداشت و الان هم کاملا راضیه. یه روش خیلی جدیدیه.
بستگی داره که پیش چه دکتری بری برای جراحی من یه جراح خوب میشناسم دکتر محمودرضا عباس زاده کارش خیلی خوبه یکی از آشناهام پیشش جراحی دیسک کمر انجام داده الان خیلی حالش خوبه