2777
2789
عنوان

مسکن ملی قم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 50 پست
طایقان میتونی زندگی کنی ؟  متوجه نشدم چون ی تا بچه داری ؟ اون آشناها آره یعنی چی

سه تا بچه دارم و اپارتمان نشستم و عذاب بود برام،،،بله طایقان آرزوی شوهرم بود برای داشتن زمین و...و خونه آپارتمانی کوچیکه ولی ویلایی بزرگه ،،،و آشناها بله پیام واریز اومده برای ما نه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا بچه دارم و اپارتمان نشستم و عذاب بود برام،،،بله طایقان آرزوی شوهرم بود برای داشتن زمین و...و خ ...

اشناهاتون پیمان کارشون معلوم شده ک پیام واریزی اومده ؟

نه شده شهر طایقان با آب هوای خنک تر ،،،،پردیسان هم یک زمانی نبود الان شده شهر ،،،

عزیزم طایقان بیرون از شهر سرچ کنی زده روستا خب معلومه خنک تره اگر کار شوهرت نزدیک باشه موردی نداره برید اونجا راحت تری 

عزیزم طایقان بیرون از شهر سرچ کنی زده روستا خب معلومه خنک تره اگر کار شوهرت نزدیک باشه موردی نداره ب ...

الان دیگه تبدیل ب شهر میشه ،،بله کار شوهر من راحتر هم میشه ،،هر چی صلاحه ،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بله سه تا دختر

خدا خفظشون کنه 

ی سوال این فروش امتیاز بابتش سفته میدن یعنی چی 

من گفتم اگر خبری نشد بزارم فروش ولی بخوام سفته بدم این خیلی بده که من بخوام سفته بدم 

خدا خفظشون کنه  ی سوال این فروش امتیاز بابتش سفته میدن یعنی چی  من گفتم اگر خبری نشد بزا ...

بله سفته ب صاحب جدید ک نزنی زیر حرفت و برای اطمینان ،،معمولا  تو محضر خونه یه قرارداد مینویسن ک البته غیر قانونی هست ولی انجام میشه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بله سفته ب صاحب جدید ک نزنی زیر حرفت و برای اطمینان ،،معمولا  تو محضر خونه یه قرارداد مینویسن ک ...

خب مگه به اسم ما نیست چرا سفته باید داد چون به قول شما غیر قانونی هست میگم بعدا برامون دردسره دیگه سفته هم ک بدی بدتر دیگه