2777
2789
عنوان

مسکن ملی قم

1705 بازدید | 50 پست

از وقتی مسکن ملی نوشتیم دوسال گذشته هیچ کاری نکردن حالا هم ک میخوان شروع کنن پیمان کار برامون معلوم کنن سر ویلایی یا آپارتمانی موندن 

می‌خوان ویلایی هاشونو تو دهاتا بدن ولی آپارتمانی تو شهر هست اعصابم خورده خیلی اذیت میکنن 

من آپارتمانی می‌خوام چون پولمو کامل واریز کردم تا اون آنجا ک پیام دادن هرچقدر خواستن ریختم حالا دارن دوباره بازی درمیارن یکی نیست بگه من ویلایی نمی‌خوام بابا کار مارو شروع کنید 

تازه بعد از چندوقت قراره انتخاب بزارن برامون ک ویلایی تو روستاها میخواید یا آپارتمان میخواید واقعا بعد از دوسال تازه میگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویلایی خوبه ک ولی خب معمولا جای پرتی هست و کلی مشکلات داره و آپارتمانی بهتره برای ما،،،،

هیچیشون معلوم نیست فعلا فقط سرگرممون کردن 

هشتاد واریز کردی؟

ویلایی خوبه ک ولی خب معمولا جای پرتی هست و کلی مشکلات داره و آپارتمانی بهتره برای ما،،،،

هروقت من این کانال باز کردن روز هر بار ی طرحی گذاشتن دیگه حالم داره بهم میخوره امروز  اعصابم خیلی خورده زدم زیر گریه یه شوهرم گفتم دوسال زمان کمی نیست خسته شدم دیگه نخواستم اصلا خونه 

هروقت من این کانال باز کردن روز هر بار ی طرحی گذاشتن دیگه حالم داره بهم میخوره امروز  اعصابم خی ...

کاشکی حداقل تکلیفمون معلوم بود دیر دادنشون ک می‌دونم دیر میدن اینکه پول دادی و تکلیفت معلوم نیست این بدتره 

سلام خوبی؟!! میگم چه خبر امروز دبدی خبر مسکن ملی رو ؟!

سللم تو خوبی 

نه هیچی معلوم نیست فعلا معلوم نیست چ غلطی می‌خوام بکنن وامش انگار شده ۵۵۰من امروز خیلی ناراحت شدم عصبیم یه شوهرم هم گفتم بدتر اعصابمو خورد کرد ک اصلا هرچقدر بشه 

والا از وقتی ما اسم نوشتیم هیچ کاری نکردن فقط اعصاب من هروز بهم ور تر میشه 

شما چ خبری رو  میگی 

عزیزم‌ من از اولش دل خوش نکردم میدونستم با اشک و اه میرسه دستمون  ،،،

شما هم مثل منی همش غصه میخوری یا شوهرت هم میخوره ؟

شوهرم من کلا براش اهمیتی نداره من فقط جوش میکنم