2777
2789
عنوان

خودرو

207 بازدید | 16 پست

سلام کسی دوره قبل تو سایت یکپارچه طرح مادران ثبت نام کرده بود؟ میخوام ثبت نام کنم ولی گواهینامه ندادم کسی میدونه طرح مادران گواهینامه میخواد یا نه؟ هرکی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما صدتومن دارین ک میخواین تو طرح یکپارچه شرکت کنید؟میگم میدونین واسه همیشه طرح یکپارچه اومده یا فقط همین یه باره؟اخه من ک پول ندارم ینی باید قید قرعه کشی عادی هم بزنم؟

شما صدتومن دارین ک میخواین تو طرح یکپارچه شرکت کنید؟میگم میدونین واسه همیشه طرح یکپارچه اومده یا فقط ...

بله دارم. اللن مشکلم فقط نداشتن گواهینامه خست. فکر کنم دیگه یکپارچه شده باشه. اینجوری یاد گرفتن دیگه