2777
2789

امروز سر 2 موضوع خیلی حیاتی تاپک زدم واسم صلوات فرستادید ( با ی اکانت دیگم )

هر دو مشکل حل شد 😢😢

دعای نی نی سایتی ها واقعا گیراس 😢😢

ممنونم از همتون  عاشقتونم 😢😢😢😢😢

واسه تشکر ازتون  لایک  کنید براتون آیت الکسی بخونم 😢😢

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو نبوس،بوس ندوس

نقدی میپسندم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیز دلم چه حس خوبی

میشه برای حل مشکل مادر و برادرم بخونی

گره از مشکلشون باز بشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

خداروشکر😍

برای پدرت فاتحه خوندم

خدا رحمتشون کنه

کسایی که پستم رو میبینن ممنون میشم برای پدر منم بخونن❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منم چندبار اینجا خواستم برام دعا کنن مشکلم حل شه واااااقعا هم شدچون با دهن ما گناه نکردن دعاشون در حقمون میگیره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عزیز دلم چه حس خوبی میشه برای حل مشکل مادر و برادرم بخونی گره از مشکلشون باز بشه

تاپک بزن بخواه صلوات بفرستن .. دعاشون خیلی گیراس 😢😢

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓
من ب دعای کسی باورندارم اونی ک خدابخادمیشه چ بخایم چ نخایم

اشتباه میکنی 

آدم با دعا به خدا نزدیک میشه 

تاپک بزن بخواه صلوات بفرستن .. دعاشون خیلی گیراس 😢😢

اگه شانس مایه ینفرم نمیاد

بخدا هرتاپییک دیدم حداقل ۱صلوات دادم به نیتش

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اشتباه میکنی  آدم با دعا به خدا نزدیک میشه

اره گلم ولی فقط دل خوش کنکه

ولی آخرش خداکارخودشومیکنه  

چقدبرای ازدست دادن عزیزانم موقعی ک روتخت بیمارستان بودن زجه زدم ازم نگیرتشون ولی بی فایده بود💔قسمت هرچی باشه همون میشه

Dunyada olumden baskasi yalan