من خیلی ساده زیستم ممکنع برا خودم تولد نگیرم بقیه یادشون باشه منو ببرن کافی شاپ ببینم عداها باب میل نیس بریم ی کافی شاپ دیگه و اصلا هم ناراحت نمیشم...
کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
خودم سر هر سفره ای دعوتم کنن راحت میشینم برام مهم نیست طرف کارگر ساختمونه تو اتاقک نگهبانی یا یه سالخورده با خونه قدیمی نمدار و ... غذا هم هر چی بیارن تو هر مدل ظرفی و .. میخورم با همه زود ارتباط میگیرم فارغ از طبقه اجتماعی
این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐