2777
2789
عنوان

دیگه رو ب موتم

124 بازدید | 18 پست

بچه ها من۱۱بایدپری میشدم نشدم۱۲بیبی زدم باادراردوم روزمنفی شد،ازیازدهم دردپری دارم درحدی ک میگم الانه ک بشم هی نوارمیزارم

امروزم دوسه ساعت بازدردداشتم،سردرددارم انقدزیاده تهوعم گرفتم

آخه چراپس پری نمیاد این درداچیه

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فردا با ادرار اول صبح بزن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰

واقعا چجوری بود دردات

خیلی شدیدتراز‌ ماهای‌ پیش هی میگفتم میشم میشم آخه قبلش ای یو ای کرده بودم دیگ عمبرگ‌ زده  بودم‌ ک‌ بازم  نشد‌ قراربود۱۴روزبعد‌ ای یو ای  از بدیم درد داشتم  ناانیدترازهنیشه  رفتم‌ از دادم‌ دوهفته  نرفتم‌ دنبال‌ جوابم‌ خلاصه‌ ک‌ دیدم‌ نمیش درداهم  ادامه  داره‌ رفتم‌ دکتر‌ گف‌ از باید بیاری  رفتم‌ اوردم‌ مقبت‌ بود‌ درداهم‌ تا  جند‌ ماه  بعدش درست  روز‌ پریودای‌ قبلیم‌ بود‌ 

مممممم