بچه ها بیاید از دیتای (قرار)سمیمون بگیم اولیشم خودم میگم آقا من 17 سالم بود تازه میرفتم دانشگاه یه روز سیم کارتم مسدود شد رفتم مخابرات سیم کارت بگیرم خانومی که پشت باجه بود گفت شمارتو بخون و منم خوندم سیمکارت جدیدو بهم دادو برگشتم خونه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته اینو بهت بگماااا تجربه نشون داده مادرا هرچقدم منطقی باشن اگه در جریان دوست پسرات نباشن خیلی بهتره چون تا بفهمن تمام ناراحتی و خوشحالی و بیرون رفتناتو نسبت میدن به دوس پسرت
البته اینو بهت بگماااا تجربه نشون داده مادرا هرچقدم منطقی باشن اگه در جریان دوست پسرات نباشن خیلی ب ...
اره دقیقاا بعد میخواد هی گیر بده پس برا این ازدواح نمکینی و رد میکنی خواستگار رو ! اصن حوصله شنیدن این حرفا رو ندارم چون به خاطر اون نیس خودم از اولشم میگفتم ازدواح بعد 25 سالگی اینا... بعدم ممکنه با پسره بنا به هر دلیلی کات کنم اون وقت باز میخواد یه چیز بگه واقعا ندونه بهتره.. خدا کمک کنه بتونم یه اینو راست و ریستش کنم کسی نفهمه آبروم نره.. چون که کاری ک نمیخوایم کنیم یه قرار یادس دیگه فقط میخوایم همو ببینیم.. به نظرت تابستون برم یه کلاس ثبت نام کنم به بهانه اون برم بیرون ؟ اگه اره چه کلاسی؟ :( باشگاهی ک میرم تایمش صبح هاست .. یه کلاس میخوام باشه بعد ظهر اینا..
یه روز صب نرو باشگاه بگو به جای اون سانس که نرفتم میخوام بعد از ظهر برم
نه این نمیشه باشگامون برا بانوان کلا صبح هاست بعد ممکنه فقط 1 قرار نباشه بیاد بمونه تابستونو تو شهرمون کلا اون وقت حداقل هفته ای 1 بار باید بریم ببینیم همو..😂🤦♀️ البته من دعا میکنم منصرف بشه و نیاد کلا ایشالاااا خدایا اینو از سرش بنداز ک بیاد اینجا 😂
چرا جریانو به اونا بگی نیازی نیست اصلا به اونا هم بگی فقط به مامانت بگو با دوستم میرم خرید کنه مثل ...
با یکیشون که اصن هر روز با مامانش در ارتباطن ینی قطعا قرار باشه با اون برم بیرون اینام خبردارن :/ با یکی دیگه از دوستام نه زیاد نمیتونه متوجه بشه مگر اینکه خیلی پیگیری کنه :/ ولی مشکل اینه من 2ساله به خاطر کنکور با این دوستام قطع رابطه ام کلا و بیرون نمیرم اصن به نظرم راه حل امنش همینه یه کلاس پیدا کنم ثبت نام کنم تابستون😑