2821
2789
عنوان

دیت سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 107 پست
از چند روز قبل بگو مامان یه پسره اس میگه بیا ببینمت ب نظرت برم؟ خودش میگه برو با خیال راحت وبی است ...

امیدوارم همینقدر منطقی رفتار کنه    حدس میزنم بگه منم میام ://
پسره بفهمه با مامانم اومدم فرار میکنه فک کنم  

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اگه زرنگ بودی همونو آدم میکردی خخخ بهش یاد میدادی سلیقه داشته باشه 

من ۱۸ سالم بود میخواستم چیکار کسی رو آدم کنم😂

بستی ۵۰۰ تومنی نخورده بودم مگه😂

تصور میکردم منو میخواد ببره کافیشاپ حداقل

برد دم سوپری اونم یه شهر دیگه

آخه خاک بر سر سوپر مارکت شهر خودمونم داشت برا بستنی لیوانی منو بردی یه شهر دیگه😭😭🤣🤣🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۱۸ سالم بود میخواستم چیکار کسی رو آدم کنم😂 بستی ۵۰۰ تومنی نخورده بودم مگه😂 تصور میکردم منو می ...

میخواسته از مشایعت باهات لذت ببره ولی دارم فکر میکنم بالاخره اون با کسی ک ازدواج کرده یعنی اون زنه از خداش بوده یا پیش خودش گفته درستش میکنم 🥴

یک عدد چپی 

امیدوارم همینقدر منطقی رفتار کنه     حدس میزنم بگه منم میام :// پسره بفهمه با مامانم اومد ...

خب از چند روز قبل همش بگو بهش که جا بیوفته براش
اگه گفت منم بیام بگو زشته تو بیای

امیدوارم همینقدر منطقی رفتار کنه     حدس میزنم بگه منم میام :// پسره بفهمه با مامانم اومد ...

البته اینو بهت بگماااا
تجربه نشون داده مادرا هرچقدم منطقی باشن اگه در جریان دوست پسرات نباشن خیلی بهتره
چون تا بفهمن تمام ناراحتی و خوشحالی و بیرون رفتناتو نسبت میدن به دوس پسرت

البته اینو بهت بگماااا تجربه نشون داده مادرا هرچقدم منطقی باشن اگه در جریان دوست پسرات نباشن خیلی ب ...

اره دقیقاا
بعد میخواد هی گیر بده پس برا این ازدواح نمکینی و رد میکنی خواستگار رو !
اصن حوصله شنیدن این حرفا رو ندارم چون به خاطر اون نیس خودم از اولشم میگفتم ازدواح بعد 25 سالگی اینا...
بعدم ممکنه با پسره بنا به هر دلیلی کات کنم اون وقت باز میخواد یه چیز بگه
واقعا ندونه بهتره.. خدا کمک کنه بتونم یه اینو راست و ریستش کنم کسی نفهمه آبروم نره..
چون که کاری ک نمیخوایم کنیم یه قرار یادس دیگه فقط میخوایم همو ببینیم..
به نظرت تابستون برم یه کلاس ثبت نام کنم  به بهانه اون برم بیرون ؟ اگه اره چه کلاسی؟ :(
باشگاهی ک میرم تایمش صبح هاست .. یه کلاس میخوام باشه بعد ظهر اینا..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اره دقیقاا بعد میخواد هی گیر بده پس برا این ازدواح نمکینی و رد میکنی خواستگار رو ! اصن حوصله شنیدن ...

یه روز صب نرو باشگاه بگو به جای اون سانس که نرفتم میخوام بعد از ظهر برم

یه روز صب نرو باشگاه بگو به جای اون سانس که نرفتم میخوام بعد از ظهر برم

نه این نمیشه باشگامون برا بانوان کلا صبح هاست  
بعد ممکنه فقط 1 قرار نباشه بیاد بمونه تابستونو تو شهرمون کلا اون وقت حداقل هفته ای 1 بار باید بریم ببینیم همو..😂🤦‍♀️
البته من دعا میکنم منصرف بشه و نیاد کلا ایشالاااا خدایا اینو از سرش بنداز ک بیاد اینجا 😂

دوستی چیزی نداری بگی با اون میرم بیرون؟

2،3 تا دوست دارم که صلاح نیس بدونن من میرم سر قرار  ://
ولی دیگه اگه خیلی مجبور بشم مجبورم به یکیشون جریان رو بگم و کمک کنن دیگه😂🤦‍♀️

2،3 تا دوست دارم که صلاح نیس بدونن من میرم سر قرار   :// ولی دیگه اگه خیلی مجبور بشم مجبورم به ...

چرا جریانو به اونا بگی
نیازی نیست اصلا به اونا هم بگی
فقط به مامانت بگو با دوستم میرم خرید کنه مثلا
ممکنه مامانت بهشون زنگ بزنه؟

چرا جریانو به اونا بگی نیازی نیست اصلا به اونا هم بگی فقط به مامانت بگو با دوستم میرم خرید کنه مثل ...

با یکیشون که اصن هر روز با مامانش در ارتباطن ینی قطعا قرار باشه با اون برم بیرون اینام خبردارن :/
با یکی دیگه از دوستام نه زیاد نمیتونه متوجه بشه مگر اینکه خیلی پیگیری کنه :/
ولی مشکل اینه من 2ساله به خاطر کنکور با این دوستام قطع رابطه ام کلا و بیرون نمیرم اصن
به نظرم راه حل امنش همینه یه کلاس پیدا کنم ثبت نام کنم تابستون😑

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز