2777
2789
عنوان

زایمان سزارین

485 بازدید | 55 پست

سلام دوستیا خیلی استرس دارم دعام کنید شرایطم جور بشه

تاپیک قبلیم درمورد سزارین بود  دیروز بادکترم حرف زدم دستمزدشو از هفت تومن کرده ۱۰ تومن توی بیمارستان دولتی هم هست بیمارستانهnicu نداره مشکلی نداره اگر خدایی نکرده بچه مشکلی داشته باشه چی  بچه بخطر نیوفته آخه وزن بچم هم کمه 

شوهرم این روزا فکرش خیلی مشغوله ماهی ۲۰ وخورده ای قسط داره میترسم بهش بگم دستمزد دکتر زیاد شده قبول نکنه عمل کنم هرچند کلا از اولش مخالف بود دیگه وقتی برام نمونده یکم طلا دارم حدود هشت تومن میشه  ازبس تو خودشه وباهاش حرف نمیزنه نمیتونم راحت بهش بگم کلافه شدم دوروز دیگه میرم ۳۶ هفته

عزیزم از طبیعی میترسی یا مشکل پزشکی داری؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ヾ(˙❥˙)ノعزیز دلم چرا اصࢪاࢪ داࢪے بࢪا سزاࢪین؟

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

دستمزد دکتر شد ده تا یا کل عملت شده؟؟ تو دولتی؟؟؟چرا nicuنداره سزارین خیلی عالی من شدم اصلا استرس نگیر تو صوصی  ک با جوک و عزیزم قربونت برم  ی فضا شاد عمل میکنن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌