2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه هفته دیگه میرم انومالی هفته دوازدهمم رفتم ان تی احتمال داد دختر باشه دیگه الانشو نمیدونم چی بگ ...

بسلامتی 

من تازه سیزده هفته م تموم شده بمنم آن تی با شک زیاد گفت دخمل دارم 

شما یعنی چندهفته میری آنومالی؟

بسلامتی  من تازه سیزده هفته م تموم شده بمنم آن تی با شک زیاد گفت دخمل دارم  شما یعنی چند ...

هفته هفدهم نوشته دکترم که برم برا تشخیص جنسیت ینی یه هفته دیگه میرم شما چند هفتتونه الان؟

۱۷ هفته زود نیست واسه آنومالی؟ من ۱۳ هفته و یک روزم

نه زود نیست اصلا میدونی بچه ازهمون ۱۲ هفته هم مشخصه چیه من بچه اولمم احتمال دادن دختر باشه دختر شد اینم احتمال دادن دختره مطمئنم دختر میشه 

نه زود نیست اصلا میدونی بچه ازهمون ۱۲ هفته هم مشخصه چیه من بچه اولمم احتمال دادن دختر باشه دختر شد ا ...

بسلامتی تنش سلامت باشه

حالا بجز جنسیت برا بررسی آنومالی میگن ۱۸ تا ۲۲ هفته 

وگرنه جنسیت از ۱۶ هفته معلوم

بسلامتی تنش سلامت باشه حالا بجز جنسیت برا بررسی آنومالی میگن ۱۸ تا ۲۲ هفته  وگرنه جنسیت از ۱۶ ...

اره فقط تنشون سلامت باشه و یه عالمه هم شانس داشته باشن فقط وگرنه دختر پسر بودنشون مهم نیست به جهنم 

اره فقط تنشون سلامت باشه و یه عالمه هم شانس داشته باشن فقط وگرنه دختر پسر بودنشون مهم نیست به جهنم&n ...

دقیقا منم بعد از سلامتی رو شانس تاکید دارم خودمون که نداشتیم😅