2777
2789
عنوان

کات کردم این متن و استوری گذاشته

203 بازدید | 24 پست

هیچ نیمه گمشده ای وجود ندارد تنها چیزی ک وجود دارد تکه هایی از زمان است ک در ان ها ما با کسی حال خوشی داریم حالا ممکن است سه دقیقه باشد دو روز پنج سال یا همه عمر... 

سه روزه کات کردیم بنظرتون مخاطبش منم؟ 

اگه اره ی جواب خفن بگید بهش بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لزوما

ریپبای نکنیا!!

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

آره تویی😬

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
اون کات کرد 

دیگه بدتر

جواب ندیاااااا 

خودتو سبک میکنی 

حالا دو دقیقه دیگه تایپک میزنه جواب دادم😂😂😂

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)