2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

249 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دیروز ۱۳ سیکلم بود سونو دادم ۲ تا فولیکول به اندازه ۲۳ بود امروز امپول گرفتم از دکترم که بزنم امپول ازادسازی هست اینم بگم که قرص لتروزول هم مصرف کردم کسی بوده بعد امپول زده باردار بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم..اکثرا با امپول اچ سی جی باردار شدن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دکترم گفت امشب امپول بزن فردا شب اقدام کن

ایشالا این ماه میشی❤️

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
هرشب اقدام داشته باش میشی

اسپرم ضعیف نمیشه؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
فولیکولات خوبه اگه شوهرت اسپرماش خوب باشه شایدم دوقلو شد

از اوضاع اسپرم همسرم خبر نداریم ازمایش نداده ولی کلی تقویت کننده و ویتامین اینا مصرف کرده

تو ژن من و همسرم ۲ قلویی هس

اسپرم ضعیف نمیشه؟؟؟ 

من این ماه هرشب اقدام داشتم و خداروشکر گرفت

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
ان شاالله برای منم بشه ۷ ماهه اقدامم

انشالا😍به نظرمن اچ سی جی احتمال رو بیشتر میکنه، من کلی امپول محرک زدم ولی اچ سی جی نزدم.. عکس رنگی هم گرفتم و نشد

من باردار شدم البته قبلش هم آمپول سینال آف زده بودم چون تنبلی داشتم کلا تخمک گذاری نمیکردم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
من این ماه هرشب اقدام داشتم و خداروشکر گرفت

خیلی هم عالی.. خدا برات نگه داره