من درگیر افسردگی بودم هستم حالم خوب نیست خانوادم نمیدونن چون بگم جدی نمیگیرن امسال نهایی دارم کنکور دارم خودتونم میدونید که نهایی چقدر تاثیرش زیاد شده . هفته پیش مادربزرگم فوت شده هر روز مامانم میره خونشون خواهرم کلاس اوله مشقاش زیاده الان داشت با خالم حرف میزد از صبح یه ثانیه رفتم گفتم ببرش من درس دارم نمیتونم جواب نداد یبار دیگه گفتم جلو خالم تا تونست سرم داد زد و فحش داد . اشکم بند نمیاد نه بخاطر این موضوع من خودم حالم بده از درسام عقبم هیچکس درکم نمیکنه همیشه حوصلم تلفنش رو داره لعنت تو روی که به دنیا اومدم همه چالش های زندگیم رو دوشمه هیچ دوستی ندارم پرم حالم بده
به پدرمادرت سر شام محکم و با احترام بگو چون میبینم برام زحمت میکشین منم میخوام جبرآن کنم اما با این وضع نمیتونم اگر نمره هام خوب نشد از الان بگم بخاطر این وضعیتیه که برام درست کردین
خانواده سمی همینن قرص اعصاب مصرف میکنم کلی روانشناس و روانپزشک رفتم تهش بر میگردن میگن هیچیت نیست! وقتاییم که بتونن از مشکل روانیم به عنوان نقطه ضعفم استفاده میکنن منم تنها انگیزم کنکورمه فقط خودمونیم که میتونم یه کاری برای خودمون بکنیم ولی آخرش حسرت داشتن به خانواده خوب رو دلمون میمونه