2777
2789
عنوان

حق با منه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 41 پست
گفتم که تلاشتو کن بدون فکر اگه کم شه نمرم چی میشه وقتی درحدموردقبوا تلاش کنی سرکوفتم به مدت نمیزنی ا ...

صبح زود میخواستم برم کلاس باز سر موضوع کاملا الکی بهم پرید. درسته مادرش فوت شده منم ناراحتم اما به قیمت تباه شدن آیندم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوای اول صبح کل روزو خراب میکنه ولی خب چ باید کرد بیخیال هم نمیشه شد ولی باید تحمل کردنو یاد گرفت

آخه کاش فقط همین بود الان متوجه شدم رفتی در مورد همون موضوع بحثمون هزارتا دروغ گذاشته روش به بابام گفته . جلو بابام گفتم ناحق میگی خدا بیشتر سرت بیاره :) 

نمی‌دونم نفرینی که کردم برمیگرده یا چی میشه اما حقیقت رو گفتم

ایشالا بمیریم راحت شم ۱۷ سال با اذیتاش زجر کشیدم هیچوقت خوشی های هم سن و سالام نداشتم هنوز که هنوزه نمیتونم دو سه تا نخ شلخته وسط ابرومو بردارم اصلاح که نمی‌خوام . هیچ چیز آرایشی هم ندارم نگه بگم میخوام خوشمم نمیاد اما واقعا خودمو بین همکلاسیام زشت میبینم 

نمی‌دونم نفرینی که کردم برمیگرده یا چی میشه اما حقیقت رو گفتم ایشالا بمیریم راحت شم ۱۷ سال با اذیتا ...

کلمه به کلمه حرفاتو درک میکنم ولی راه حلش اینا نیست باید یه تکونی به خودت بدی دل هیچ کدومشون برات نمیسوزه 

کلمه به کلمه حرفاتو درک میکنم ولی راه حلش اینا نیست باید یه تکونی به خودت بدی دل هیچ کدومشون برات نم ...

امروز دلم خون شد باورم نمیشه:) چه کنم فقط از خدا می‌خوام قبول شم امسال برم 

گفتی مامانت به نمرت توجه میکنه بهشون بگو که برای نمره هات میخوای بری کتابخونه وقتی بری اونجا میبینی بقیه هم مثل تو دارن درس میخونن انگیزت بالا میره و بیشتر تلاش میکنی افسردگیتم کم کم برطرف میشه