2777
2789
عنوان

حق با منه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 41 پست

اهمیت نده به رفتارمادرت الکی هم به‌خودت استرس نده بنظرم ارزش نداره تلاشنوم کن ولی بی ترس ازکم شدن نمرخ استرس کنکورنهایتا نشد یه سال دیگه کنکورمیدی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
تموم تلاش تو بکن دانشگاه قبول شی و بری خوابگاه خودت میتونی خودتو نجات بدی وگرنه باید یه سال دیگه همه ...

اینقدر حالم بده که نمیتونم بخونم توروخدا یچیزی بگید بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پدرمادرت سر شام محکم و با احترام بگو چون میبینم برام زحمت میکشین منم میخوام جبرآن کنم اما با این وضع نمیتونم اگر نمره هام خوب نشد از الان بگم بخاطر این وضعیتیه که برام درست کردین 

همیشه دوست داشتم باهاش رفیق باشم هیچوقت درکم نکرد هیچکسو ندارم 

خانواده سمی همینن قرص اعصاب مصرف میکنم کلی روانشناس و روانپزشک رفتم تهش بر می‌گردن میگن هیچیت نیست! وقتاییم که بتونن از مشکل روانیم به عنوان نقطه ضعفم استفاده میکنن منم تنها انگیزم کنکورمه فقط خودمونیم که میتونم یه کاری برای خودمون بکنیم ولی آخرش حسرت داشتن به خانواده خوب رو دلمون میمونه

ظهر میرم حرم امام رضا بیا تو تاپیکم کامنت بزار برات دعا کنم

خیلییی ممنونم 😔💖 لطفاً به امام رضا بگو زهرا گفته درسته 14 ساعت فاصله داریم اما کمکم کن قبول شم بیام شهر خودتون :) 

اینقدر حالم بده که نمیتونم بخونم توروخدا یچیزی بگید بخونم 

سعی کن آروم باشی یک کاری انجام بده که حالتو خوب کنه مثلا یکم قدم زدن اهنگ گوش کردن فیلم دیدن یا بنویس روی کاغذ حالتو 

آدما رو از خوب بودنشون پشیمون نکنیم
خانواده سمی همینن قرص اعصاب مصرف میکنم کلی روانشناس و روانپزشک رفتم تهش بر می‌گردن میگن هیچیت نیست! ...

مگه من چی گفتم اینجوری سرم داد زد :) یادمه دبستان از مدرسه خسته میومدم یه غلط داشتم منو میزد . لطفاً کمکم میکنی انگیزمو بدست بیارم 

سعی کن آروم باشی یک کاری انجام بده که حالتو خوب کنه مثلا یکم قدم زدن اهنگ گوش کردن فیلم دیدن یا بنوی ...

هیچی حالم جز قبول شدنم خوب نمیکنه که اونم ازبز ذهنم درگیره نمیتونم 

آخرش خودش پشیمون میشه بابت رفتارهایی که داشته....  معلومه که کمکت میکنم

ممنونم هیچ خاطره خوبی باهاش ندارم امروز از صبح سر همه چی باهام دعوا داره . متنفرم ازش :) 

نهایی رو چیکار کنم 😔 چند روز دیگه شروعه

گفتم که تلاشتو کن بدون فکر اگه کم شه نمرم چی میشه وقتی درحدموردقبوا تلاش کنی سرکوفتم به مدت نمیزنی اینجورکه تو استرس داری راهی ازپیش نمیبری. بازبون خوش به‌ مادرت توضیح بده واسه دخترش خودش وقت بزاره تودرس داری

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست