زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ژیمناستیک بدن رو خیلی نرم میکنه ولی به عنوان یک ورزشی که بخوادسالها بره خوب نیست چون جلوی رشد قدی بچه رو می گیره الان پسر جاریم حرفه ای ژیمناستیک رفت الان چهره عالی تحصیلات عالی ولی قد ۱۶۵ به زور درحالیکه پدرش قدش بلند هست .
ژیمناستیک بدن رو خیلی نرم میکنه ولی به عنوان یک ورزشی که بخوادسالها بره خوب نیست چون جلوی رشد ...
من اینو موقعی که دخترم میرفت ژیمناستیک پرسیدم گفت اینجوری نیس ولی برای ژیمناستیک قد کوتاه بهتره.یعنی وقتی قدت کوتاهه موفقتر میشی.ادما چون اونایی که حرفه ای ژیمناستیک کار میکنن رو میبینن که قدکوتاهن فکر میکنن از ژیمناستیکه ولی اونا فارغ از ژیمناستیک کوتاهن فقط به خاطر همین کوتاهی تو ژیمناستیک موفقن.البته نقل قول کردما درست غلطشو تحقیق نکردم
الان شما کلاسهای ورزشی والیبال و بسکتبال نمی تونی بذاری یا حتی شنا چون بچه قدش کوتاهه الان همون ژیمناستیک خوبه ولی در ادامه برید سمت شنا بسکتبال و والیبال البته من نظرم را گفتم