2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واسه هر پنج پیمونه برنج اینارو میخواد 

یک لیوان دسته دار از این گرد معمولیا، ماست 

۴ تا تخم مرغ که از اینا فقط دوتا زرده میزنی و دوتا دیگه رو کامل میزنی 

نصف لیوان روغن 

نصف مرغ 

برنج رو آبکش میکنی بصورت زنده برمی‌داری و میذاری خنک شه بعد این مواد رو تو یه کاسه بزرگ به علاوه زعفرون هم میزنی و برنج رو کم کم میریزی توش و دورانی هم میزنی 

ته قابلمه نچسب روغن میریزی داغ شه و روش مواد رو میریزی و یه کوچولو فشار میدی و برای دم کشیدن، به جای اینکه دورش آب بریزی ، تو این مرحله آب مرغ میریزی. بعد مرغ میچینی و بعد لایه بعدی رو میریزی و دوباره یکم فشار میدی 

بسته به حجم غذا حدودا ۱ تا ۳ ساعت زمان می‌بره 

با شعله خیلی کم میذاری دم بکشه 

نوش جان

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دمت گرم مرسی

غمت کم 

نکته اضافی هم بهت بگم 

ببین توی آب برنج که برنج رو ریختی و داره میجوشه، یکم زردچوبه بریز که کمتر زعفرون ببره 

توی موادش هم سلیقه ای هستش، بعضیا یکم گلاب میریزن بعضیا یکم حل و بعضیا جفتشو میزنن 

بخاطر ماست این غذا روغن میخواد پس از میزانی که میخوای بریزی تو مواد کم کن و به ته قابلمه اضافه کن و کل دیواره هاشو روغنی کن که راحت برگرده 

چون بار اولته ممکنه تهش بسوزه و نتونی درست تنظیم کنی، بعد ۴۵ دقیقه زیر قابلمت ، زیر قابلمه ای بذار که رو حرارت مستقیم نباشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)