2777
2789
عنوان

چرا هر کی حامله میشه ما دعوا داریم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 54 پست
اسی من بچم ۱۰ سالشه دوباره باردار شدم یهو تصمیم گرفتیم وای همیشه فکر میکردم رو پسر اولیم نمتونم کسی ...

واقعا خوبه؟ من همش تو فکرم ترس دارم که نکنه بیاد زندگیمون از روال قبل در بیاد، اختلاف سنی پسرای منم ده سال می‌شه، دومی یکماه دیگه میاد 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خوبه؟ من همش تو فکرم ترس دارم که نکنه بیاد زندگیمون از روال قبل در بیاد، اختلاف سنی پسرای منم ...

اره خوبه  یه هیجانی و سرگرمی تو خونه داریم  بیشتر برا من خوبه من کلا بچه داری فراموشم شده اصلا سر بچه اولم یادم نمیاد چجور واکسن زدم بچم تب راشت نداشت کلا انگار فراموش کردم حکم بچه اول و داره دومی ولی عشقه دیگه هر مرحلش چون میدونی این دوران چشم بزاری روهم میگذره بچه بزرگ میشه ما پیر میشیم ولی افسوس کاش زودتر بچه میاوردم فکر خام نمیکردم فاصلشون کم بود خیلی بهتر بود الان هردو از اب و گل دراومده بودن 

کاربر ۹۵ هستم 
متاسفانه اگه منونخورن توکشورهای جهان سوم فقط به فکرزادوولدیم آینده ورفاه برامون اهمیتی نداره چون تحت ...

نظر شما محترمه منم نظرم اینه

بستگی به تفکرت و شخصیتت داره ما نمی تونیم شرایط کشور رو عوض کنیم اما می‌تونیم شرایط خودمونو بهترین نحو تغییر بدیم، من خودم بشدت ایده ال گرایانه فکر می‌کردم، فکر می‌کردم باید همه چیمون کامل کامل باشه بعد بچه دار بشیم برا همین تا شش هفت سال حتی یه بارم اقدام نکردیم، اما دیدیم هر چی می‌گذره سخت گیریمون بیشتره، برای دومی که اصلا فکر نمی کردیم یه روزی تصمیم به آوردن داشته باشیم که با هم تصمیم گرفتیم اونم بعد ده سال، من فکر می‌کنم باید ببینی طبق شرایطتت چی می‌خوای، تا بوده همین بوده ما فقط می‌تونیم زندگیمونو بهبود بدیم. توی بهترین کشورا هم زندگی کنی ممکنه نتونی شرایط خوبی برای زندگیت رقم بزنی، بنظرم همه چی بستگی به خودت داره 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
اره خوبه  یه هیجانی و سرگرمی تو خونه داریم  بیشتر برا من خوبه من کلا بچه داری فراموشم شده ...

منم همین فکر رو می‌کنم که چرا زودتر نیاوردم با هم بزرگ بشن خواهرام بچه‌هاشون تقریبا همسنن خیلی خوبه دبگه با هم بزرگ شدن الان مث من نیستن ولی خب همه ذوق بچه منو دارن😁😂

منم همین فکر رو می‌کنم که چرا زودتر نیاوردم با هم بزرگ بشن خواهرام بچه‌هاشون تقریبا همسنن خیلی خوبه ...

آره ذوق دارن  البته یکی بره کار و دانشگاه شهر دیگه حداقل یکی پیشت داری بچه دومتون چیه

کاربر ۹۵ هستم 
آره ذوق دارن  البته یکی بره کار و دانشگاه شهر دیگه حداقل یکی پیشت داری بچه دومتون چیه

اتفاقا من شهر غریبم هیچکیو ندارم،هر دو پسرن، بشه چهار پنج سالش یواش یواش خوب می‌شه من با وجود اولی ام خیلی کارا کردم، امیدوارم با وجود دومی هم بتونم

کلا بچه دوست داره؟ پسر منم ده سالشه،  من و همسرم نمی‌خواستیم ولی چندین ساله که پسرم فقط دم از خ ...

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اتفاقا من شهر غریبم هیچکیو ندارم،هر دو پسرن، بشه چهار پنج سالش یواش یواش خوب می‌شه من با وجود اولی ا ...

مصلا چه کارهایی من هزار تا برنامه تصمیم میگیرم هیچ کدوم عملی نمیشه

کاربر ۹۵ هستم