سلام ،من یه بچه دارم نه سالشه،دو تا از دوستای شوهرم که به فاصله یکی دو ماه بعد از ما ازدواج کردن تازگیا خانوماشون بچه دوم رو باردارن حالا از وقتی شوهرم شنیده همش با من دعوا داره که چرا ما بچه دوم رو نداریم بقیه دارن !! اصلا تو کارها کمک حالم نیست از لحاظ مالی هم خیلی اوکی نیستیم نمیدونم چرا میگه بچه دوم بیاریم؟!جالب این جاست تاحالا اسم بچه دوم نیاورده بود انگار داره حسودی دوستاشو میکنه،نمیدونم چیکار کنم بهم میگه بیعرضه هستی خاک تو سرت شده نمیتونی بچه دوم بیاری
میگه با این پولایی که من خرج یه بچه کردم میتونستم سه تا بچه بزرگ کنم
اینو موافقم😂
من انقدر خرج دخترم کردم و انقدر چیز میز داره که الان دوتا بچه دیگم ازبغلش میتونن استفاده کنن...
چندماهه اقدامم دعا کنید باردار شم😪
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خودم که نمیخوام ،ولی همش نگران بچم هستم تنها هست
فاصله سنیشون الانم خیلی زیاد شده؛ تا تصمیم بگیری و باردار شی و به دنیا بیاد دیگه فرقی به حال اون بچه نمیکنه یه نوزاد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️