2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 51 پست
بخوان لایسنس بندازن احتیاجی ب گوشی همسرش هم هست ک باشه؟ بعدا همسرش متوجه نمیشه؟؟  ی لحظه اینحو ...

خودمم اطلاع دقیقی ندارم ولی همسرم گفت فقط یچیز میاد رو گوشی طرف تایید بزنی دیگه حله...در حد چندثانیه فقط

بعد طرف اصلا خودش متوجه نمیشه اصلااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندن توزندگی ای ک بهت داره خیانت میشه حماقتی بیش نیس یعنی بی ارزش کردن  خودت یعنی اینکه علنادا ...

دقیقا منم از دیروز ذهنم درگیر زندگی دوستمه اونم مشکلش همینه و هی دنبال مدرکه که پیدا نمیکنه و ...

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
خب لابد شوهرتون خيلي خوبه عزيزم  خدا حفظش كنه

فدات عزیزم انشالله همسر،شماهم کاری نکرده فقط شک الکی باشه 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
با مني؟

منظورم به همه بود آخه چرا این کارا؟!!! مثلا من که فهمیدم بهم خیانت شد چیکار تونستم بکنم جز این که دوسال خون دل خوردم ؟؟؟!! اگر می تونی بعد فهمیدن خیانت زندگیت درست کنی با علی وگرنه بی خیال باش 

تازه بیشتز مردا اگر بفهمن طرف شون از خیانت شون بو برده پرروترم میشن دبگت اعصاب برا آدم نمی مونه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خودمم اطلاع دقیقی ندارم ولی همسرم گفت فقط یچیز میاد رو گوشی طرف تایید بزنی دیگه حله...در حد چندثانیه ...

ی بار ی دروغی ب دوس پسرم گفته بودم اونم شک کرده بود دعوامون شد بعد گوشیمو گرفت گفت میبره موبایلی ببینه پیام مخفی کردم یا ن. من تو ماشین بودم و اون گوشیمو برد. میگم نکنه از این برنامه ها نصب کرده آخه خیلی مخه. نمیشه از جایی فهمید ک این کارو کرده یا ن؟؟ آخه جدیدا مثلا تو ی برنامه ای هستم یهو خود ب خود از برنامه میام بیرون یا مثلا طرفم پیام میده بعضی وقتا 10بار میاد پشت سرهم. یا قبلا منم همینجور بود. 

ی بار ی دروغی ب دوس پسرم گفته بودم اونم شک کرده بود دعوامون شد بعد گوشیمو گرفت گفت میبره موبایلی ببی ...

چ بگم والا اطلاعی ندارم بهتره از موبایلی یا کافی نتی سوال بگیری

اگر وضع مالیش خوب بوده اعتمالش هس

نميتونم اولا بچه كوچيك دارم خودمم سركارم  از صبح تا عصر ميره ي شهر ديگه سر پروژه

برونامه نازروید رو بخر من ۵ ساله دارم استفاده میکنم البته باید توی گوشی شوهرت نصب بشه .شنود مکالمات و گزارش پیام‌ها وتماسها همش برات میاد

من قصد ندارم ادامه بدم به اين زندگي

نمی دونم هرجور خودتون صلاح می دونین، بالاخره شما خودتون با چرخ و خم زندگی تون بهتر از هرکسی آشنا هستین، ان شاء الله که موفق باشین 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
موندن توزندگی ای ک بهت داره خیانت میشه حماقتی بیش نیس یعنی بی ارزش کردن  خودت یعنی اینکه علنادا ...

دقيقا همينه ،اصلا تعجب ميكنم كه ميگن بشين سر زندگيت يعني سرمو بكنم زير برف خودمو به نديدن بزنم ؟؟؟الان ميتونم ي كاري واسه خودم و بچه دست گلم بكنم چند سال ديگه اگر عاشق يكي از  همين عفريته ها شد اومد من از خونه انداخت بيرون چي؟كي جواب عمر و جوني منو ميده؟كي جواب پسرمو ميده كه الان بچس هيچي متوجه نميشه اون موقع بزرگ شده و ضربه شديدي ميخوره،مگه نديديم دور و برمون؟؟؟دختر يكي از اشناهاي ما رو با دو تا بچه نصف شب از خونش پرت كرده بيرون محض خاطر عشق جديدش