2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 51 پست
مطمئني؟اخه تو همين ني ني سايت خيليا ميگفتن هك كردن گوشي شوهرشون؟

هک رو باید ببری پیش هکر

برنامه های هک تو گوگل و اینا دروغ و الکی

اگر میخای هک کنی عزیزم برو گوشی فروشی جایی

ولی لایسنس خیلی عالیه فکرکن تمام پیام و تماساش برات بیاد یا حتی میتونی خودت بجای اون پیام بدی تا این حدااااا...

کلا میتونی از طریق گوشی خودت گوشی اون رو اداره کنی عزیزم

اشتراکش یکساله هس تا یکسال اینجوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمز چيو ؟رمز گوشيش دارم ولي همه چيو اك ميكنه  من فقط ميخوام پيامكا و اينستاشو چك كنم و به خصوص ...

از سیستم گوشی پاک شه دیگه برنمیکرده حالا اگه ایفون بود یه راه داشتم برات

واسه اینستا پیامش نه ولی لایک و کامنت و جواب به استوری بقیه رو میتونی ببینی یه راه هست 

جدا ميشم ،ببين مشكل فقط خيانت نيست خيلي چيزاس ي هزار تومني خرج بچه نميده به خاطر بچم الان مجبورم خود ...

خب همین الان جدا شو اعصاب و روان خودتم ارومتره یه عمر که نمیشه با شک و خساست زندگی کرد

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
خب مدرك ميخوام

بببین نمیخوام ته دلت رو خالی کنم نظرم کاملا کلیه ولی مردی که خائن و کاربلد باشه مدرک جا نمیذاره فقط عمر و جوونیت میره

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
گول برنامه نخور برو یچا برات لایسنس بندازه پولش زیاد میشه اگر اشتب نکنم دو سه میلیونی میشه ولی اشت ...

بخوان لایسنس بندازن احتیاجی ب گوشی همسرش هم هست ک باشه؟ بعدا همسرش متوجه نمیشه؟؟ 

ی لحظه اینحور گفتی من شک کردم حس میکنم گوشیم هک شده

اکثرا همینن جدا نمیشن فقط اعصاب خردی برا خودشون درست میکنن

موندن توزندگی ای ک بهت داره خیانت میشه حماقتی بیش نیس یعنی بی ارزش کردن  خودت یعنی اینکه علناداری اعلام میکنی لیاقتم همینه 

Dunyada olumden baskasi yalan