2777
2789
عنوان

خيانت

844 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها به كمكتون احتياج دارم. 

من ميخوام تكليف زندگيمو روشن كنم لازمه گوشي همسرم رو هك كنم ولي بلد نيستم چيكار بايد بكنم ؟كسي ميتونه راهنماييم كنه دقيق 

گوگل كردم يسري برنامه بودن كه پولي و ايراني هستن ميترسم فيك باشن 

گوشي شوهرم اندرويد و خودم ايفون

حالا چرااینقدر بهش شک داری چیزی ازش دیدی چرا من به شوهرم شک ندارم 🤭

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گول برنامه نخور

برو یچا برات لایسنس بندازه پولش زیاد میشه اگر اشتب نکنم دو سه میلیونی میشه

ولی اشتراک یکساله میگیری هرگونه پیام و تماسی ک رد و بدل بشه از گوشی همسر تو گوشی توهم میاد وووو...خیلی پیشرفتس 

گول برنامه نخور برو یچا برات لایسنس بندازه پولش زیاد میشه اگر اشتب نکنم دو سه میلیونی میشه ولی اشت ...

این دیگه چه مدل برنامه ای هسش؟؟ 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

همبن کارا می کنین که آدما به ما اعتماد نمی کنن آدرس ی لینگ گذاشتم فکر می کنن آدرس هک کردنه 😑

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
گول برنامه نخور برو یچا برات لایسنس بندازه پولش زیاد میشه اگر اشتب نکنم دو سه میلیونی میشه ولی اشت ...

مطمئني؟اخه تو همين ني ني سايت خيليا ميگفتن هك كردن گوشي شوهرشون؟

بفهمی خیانت میکنه چکار میکنی ؟

دقیقا فقط چیزی جز خودخوری نداره

من فهمیدم بهم خیانت شدم دوسال خون دل خوردم حالا بعد دوسال دیگه دارم فراموشش می کنم خدارو شکر 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
هک نمیشه مگر ببری بدی تعمیرات که رمز رو میشکونن ولی اطلاعات پاک میشه 

رمز چيو ؟رمز گوشيش دارم ولي همه چيو اك ميكنه 

من فقط ميخوام پيامكا و اينستاشو چك كنم و به خصوص تماسا

دقیقا فقط چیزی جز خودخوری نداره من فهمیدم بهم خیانت شدم دوسال خون دل خوردم حالا بعد دوسال دیگه دارم ...

اکثرا همینن جدا نمیشن فقط اعصاب خردی برا خودشون درست میکنن

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐