2777
2789

نمیدونم چرا بچشون مریص میشه میفرستن مدرسه بابا بخدا بایه روز نیومدن دکتر مهندس شدنشون عقب نمیفته خودشونو مدیون بقیه میکنن منی ک دوتا دارم چیکار کنم اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اکثر ویروس ها تا یه هفته احتمال انتقال دارند 

یعنی تا ۳ هفته مدرسه نبرن

خود پزشک هم نهایت ۳ روز استراحت میده

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

خیییلی کار بدیه. واقعا حق الناسه. دختر من پیش دبستانیه. از اول مهر تا الان یکسره مریضه. مریض میشه یه هفته خونه نگهش میدارم کلی داروی تقویتی و رسیدگی. تا خوب میشه میفرستمش مدرسه، دور روز میره باز دوباره مریض میشه. یه مدیرشون گفتم میگه ما تذکر میدیم ولی خیلی مادرا کارمندن، مجبورن. نمیتونن خونه نگه دارن🤦‍♀️

بیچاره بچه ها. 

خیییلی کار بدیه. واقعا حق الناسه. دختر من پیش دبستانیه. از اول مهر تا الان یکسره مریضه. مریض میشه یه ...

اره واقعا حالا من دوتا دارم تااون خوب میشه این یکی میگیره حالا هرچقدم تو خونه مواظب باشم امروز دخترم مدام میخاست بره سمتش بغلش کنه

اون که بچه گناه داره 

وای ممکنه یه بچه هیچ علایمی نداشته باشه ولی ناقل باشه 

تو پیش دبستانی و کلاس اول مریضی بچه ها خیلییییی زیاده 

از سال دوم باز بهتر می شن

الان خود شما علایم بچه فروکش کنه و بفرستی باز بچه ناقل هست 

با بعضی مسایل باید کنار اومد 

چاره ای نیست نمی سه تو محیط ایزوله نگه داشت 

من هم بچه خودم و هم همکلاسی هایش پشت سرم مریض می شدند

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

انشالله پسرتون هرچه زودتر خوب شه

دخترتون هم ازش نگیره 

الهی آمین 

منم خیلی ناراحت می شدم ولی از حساسیتم کم کردم

اون که بچه گناه داره  وای ممکنه یه بچه هیچ علایمی نداشته باشه ولی ناقل باشه  تو پیش دبست ...

کسی ک ناقل خاموش خب فرق داره ولی کسی ک نریصه و باز میفرسته بی انصافیه درحق بقیه اگه دوسه روز استراحت کنن ضعیف تر میشه و احتنال انتقالش با ماسک کمترم میشه یاحداقل نمیگن ماسک و درنیارن واقعا تواین ۹ماه من پیر شدم هرسریم میگم منم سریه بعد مراعات نمیکنم باز نمیشه 

انشالله پسرتون هرچه زودتر خوب شه دخترتون هم ازش نگیره  الهی آمین  منم خیلی ناراحت ...

ایشالله ک تافردا خوب شه بره اردو چندروزه همینه منم باید واسه سال بعد پوست کلفت تر بشم کلا زیادی حساسم سره هرچیزش بااینکه مادرای دیگ اینجور نیستن