2777
2789
عنوان

زدم به سیم آخر🥲😓☹

524 بازدید | 35 پست

من و شوهرم بخاطر کارای خواهراش خیلی فراز و نشیب داشتیم

باهاشون قهر کرد یکیشون که یه حرف خیلی بدی پشت من زده بود و فتنه کرده بود بازم باهاش تماس داشت گفتم عیبی نداره

اما متوجه شدم پنهانی باهاش حرف می زنه

دوباره گفتم من مشکلی ندارم خواهر و برادرید دوباره دیدم پنهانی حرف می زنه مثلا از خونه بیرون می ره باهاش حرف می زنه

منم زدم به سیم آخر دعوا کردم از زندگی سیر شدم می خوام جدا شم الانم قهر کردم اومدم خونه پدرم

بنظرتون حق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .  چون بخاطر خواهر شوهر ، چرا باید ادم از شوهرش جدا بشه . چرا سریع خونه تون رو ترک میکنید ...

خیلی گریه کردم آخه من آزاد گذاشتم حرف بزنی چرا پنهانکاری می کنی

همینکه میره بیرون یواشکی حرف میزنه دلیلش همینه که دقیقا داره حرفایی میزنه که اطمینان داره کنار شما باشه ناراحت میشی

به نظر من حق داری ناراحت بشی ولی حق نداری خودتو دشمن شاد کنی و زندگی تو سر یکنفر دیگه که سونیتشم از قبل بهت ثابت شده نابود کنی

چی بگم والا
به نطر من نه..خواهرشه..رفتار و حرفاتون باعث شده..جلو شما باهاش حرف نزنه..این کارو کرده که شما عصبانی ...

نه عزیزم من کاری ندارم حتی با خواهرش رو در رو حرف نزدیم فقط اون پشت سر من یه تهمتی زد که باعث فتنه شد با وجود این من گذشت کر م که شوعرم باهاش حرف بزنه

همینکه میره بیرون یواشکی حرف میزنه دلیلش همینه که دقیقا داره حرفایی میزنه که اطمینان داره کنار شما ب ...

دقیقا من می گم خب اخه چی میگه که یواشکی اخه چرا باید میدون بده دوباره دروغ بگه

واکنشات یکم خیلی زیادیه    

بخدا تو زندگیم خیلی بهش محبت می کنم خودش می گه با وجود کارای خواهرام تو خیلی کوتاه اومدی

می گه با تو رو ابرام اما من نمی خام جواب خوبی و اینطوری بده

بخدا تو زندگیم خیلی بهش محبت می کنم خودش می گه با وجود کارای خواهرام تو خیلی کوتاه اومدی می گه با ت ...

حق داری ناراحت شی 

ولی ب نظرم لازم نبود قهر کنی بری خونه بابات 

می‌تونستی باهاش حرف بزنی فقط 

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌿🌱