2777
2789

دخترم نزدیک ۹سالشه .خودشم خیلی زود رنج و عاطفیه . دلم میخواد جدا بشم . چون میدونم آینده ای ندارم . شوهرم بشدت بیخیاله .اهل جمع کردن پول نیست ‌.یه جوری ک انگار افسرده ست . حس میکنم ادامه رابطمون خیلی سمی میشه . ار طرفی از جدایی میترسم .چون انتخاب خودم بوده قطعا باید خونه جدا بگیرم ک سرکوفت نشنوم. خودمم شاغل نیستم . در کل گیر کردم نمیدونم چیکار کنم😭

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

خب فقط به خاطر اینکه پول جم نمیکنه میخوای جدا شی چرا میخوای سرنوشت دخترتو خراب کنی.سعی کن مسیر زندگیتو با روشهای مناسب پیش ببزی.خودت پول جم کن‌.

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام

پدر و مادرش وقتی بچه بود جدا نشده

مادرش خوب تربیتش نکرد 

و الان واقعا ب یه ج...ده کامل تبدیل شده ببخشید اما باز یکی دیگ رو دیدم بچه طلاق بود

ولی از همه نظر عالی بود

ولی اکثرا بچه ها طلاق کمبود محبت دارن

خودم دختر خاله پدر مادرش ک جدا شدن توی سن کم ۱۷ سالگی ازدواج کرد اونم ی ازدواج ناموفق الان پشیمون  داره جدا میشه 

خب فقط به خاطر اینکه پول جم نمیکنه میخوای جدا شی چرا میخوای سرنوشت دخترتو خراب کنی.سعی کن مسیر زندگی ...

اخه اصلا بیخیاله . مثلا اگر روزی ۵۰۰ کار کنه .۴۰۰ تومنش رو خرج میکنه تا برسه خونه . بخدا هرکی ک میشناسمون میگه شما باید تا الان کم کم ۲تا واحد داشتین ‌ . اما چون شوهرم اصلا مادی نیست خونه نداریم . خیلی حرص میخورم از همسن هام عقب افتادم. 

یکی از دوستام پدر و مادرش وقتی بچه بود جدا نشده مادرش خوب تربیتش نکرد  و الان واقعا ب یه ج.. ...

ای بابا ..😞بچه ها بزرگترین آسیب رو میبینن توی جدایی. بخاطر همین میترسم.

[QUOTE=289580634]اخه اصلا بیخیاله . مثلا اگر روزی ۵۰۰ کار کنه .۴۰۰ تومنش رو خرج میکنه تا برسه خونه . بخدا هرکی ک میشن ...[/QUOTE یه کاری کن خرج زندگی بیوفته دست تو .به خاطر بچتم که شده نباید طلاق بگیری .این دلیلی محکمی برای جدایی نیس

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏