طرز تهیه لیمو عمانی
امتحان شده
روشی ک خودم انجام میدم میزارم براتون
امیدوارم براتون مفید باشه چرا ک نسبت ب بازار
هم ب صرفه تره هم سالمتر لیموی بازاری ب روش صنعتی خشک میشه ک مضرات خودش رو داره برای همین میگن لیموی داخل غذا رو بعد از پخت دور بریزید
ولی لیموی خودت ک خشک میکنی محشر میشه از خوشمزگیش نگم براتون ک دهنم آب افتاد😋😋
لیموی تازه رو کامل شسته همینطور ک خیسه داخل ظرف یا پلاستیکی میریزیم و تمام لیموها رو ب نمک آغشته میکنیم
نمک برای ی کیلو مثلا ی متشت یا 2 مشت کافیه
میزاریم لیمو یک شب ب همون شکل بمونه
روز بعد آب رو با مقداری نمک میزاریم جوش بیاد
وقتی جوش اومد لیموها رو داخل آب میریزیم حدود2 الی3 دقیقه جوش میخوره(لیمو تغییر رنگ میده خودتون متوجه میشید) و سریع زیر شیر آب سرد میگیریم و بهش ی شوک میدیم بعد داخل صافی میریزیم
دوباره مرحله قبل تکرار میشه آب و نمک جوش میاد لیمو رو میریزیم فقط ایندفعه باید کمتر از یک دقیقه جوش بخوره
باز با آب سرد شوک میدیم میزاریم داخل صافی(ب این شکل تلخی لیمو گرفته میشه)
ی کم بعد دونه دونه با خلال دندون سوراخ میکنیم یعنی خلال رو از ی قسمت وارد و از طرف دیگه درمیآریم بعد از سوراخ کردن تمام لیموها اونا رو داخل سبد یا روی پارچه جلوی آفتاب پهن میکنیم تا خشک بشه طی روز هم چن بار تکونشون میدیم ک یک دست خشک بشن
خشک شدن هم بستگی ب شدت تابش آفتاب داره پارسال برای من بیشتر طول کشید تا خشک بشه
وقتی ک خشک شدن تقریبا رو ب اتمام باشه میاریم میزاریم آشپزخونه تا چن وقت ک کامل خشک بشن دیگه آفتاب نمیخاد تو محیط آشپزخانه باشن ی مدت این کار باعث میشه هیچ وقت لیمو کپک نزنه در آخر هم میزاریم داخل کابینت هرچندسال هم دوام دارن😊😊