2733
2739
ببخشید شما بلدید؟ میشه بهم یاد بدین لطفا؟


ربو همیشه یکی دیگه ، درست میکنه ولی اون چیزی که یادمه اول گوجه ها رو خوب میشوریم بعد میبریم آب میگیریم 


تو یه ظرف بزرگ دیواره بلند باید رب درست کنی که آخر سر که رب میپاشه ، راحتی و کثیف کاری نداره 


رب باید با دمای کم و زمان زیاد بپزه ، مخصوصا آخراش باید بالاسرش باشی که نسوزه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
عزیزم میشه بازم بذاری یا صفحه ی اون توضیحت رو بگی؟ ممنون🌹

۱ عدد تحم مرغ

۱ونیم پیمانه آرد

۱ لیوان شکر 

۱ لیوان شیر یا آب

نصف لیوان روغن

۱ق چ سر پر بکینگ پودر

نوک ق چ وانیل 

اگه مایل بودین نصف ق چ پودر هل بریزین عالی میشه

شکر و روغن و هل و وانیل و ترکیب کنید بعد آرد اضافه کنید در آخر کم کم شیر بریزین و هم بزنین و بذارین تو فر

2740

من هرسال یک صندوق بزرگ گوجه میخرم میدم جاهایی ک ابگیری میکنن ابش رامیگیرن میذارم داخل ظرف پلاستیکی مثل قمقمه چندساعت بمونه بعد چندساعت میبینیم ک آب گوجه ها ته نشین شده و گوشت گوجه روی آب وایساده پس اینجاس ک شلنگ تراز را میکنم تو آب و آبش را میکشم میریزم بیرون همون گوشت گوجه میمونه با نمک وروغن میپزم تا ب غلظت رب دربیاد.اون آب گوجه هم باعث میشه رب ترش مزه باشه وقتی میریزم بیرون مزه ربم مث بیرونیا میشه و هم اینکه خیلی گاز هدر میره تا این آب بخار بشه وقتی بریزی بیرون رب زودتر ب غلظت اش میرسه 

@narint4    

عزیزم کلمهارو باریک خورد کن بعد شستن بذار تو شیشه و نمک و فلفل اضافه کن با یه تیکه نبات یکی دو روزه امادست با این روش خیلی خوشرنگ میشه و رستورانی

بعضی وقتا که عجله دارم سرکه و اب رو میجوشونم و کلم رو اضافه میکنم هم میزنم و خاموش ....با این روش تیره میشه یکم ولی حجمش کم میشه و همون موقع میتونی استفاده کنی


طرز تهیه لیمو عمانی 

امتحان شده 

روشی ک خودم انجام میدم میزارم براتون 

امیدوارم براتون مفید باشه چرا ک نسبت ب بازار

هم ب صرفه تره هم سالم‌تر لیموی بازاری ب روش صنعتی خشک میشه ک مضرات خودش رو داره برای همین میگن لیموی داخل غذا رو بعد از پخت دور بریزید

ولی لیموی خودت ک خشک میکنی محشر میشه از خوشمزگیش نگم براتون ک دهنم آب افتاد😋😋


لیموی تازه رو کامل شسته همینطور ک خیسه داخل ظرف یا پلاستیکی میریزیم و تمام لیموها رو ب نمک آغشته میکنیم

نمک برای ی کیلو مثلا ی متشت یا 2 مشت کافیه

میزاریم لیمو یک شب ب همون شکل بمونه

روز بعد آب رو با مقداری نمک میزاریم جوش بیاد

وقتی جوش اومد لیموها رو داخل آب میریزیم حدود2 الی3 دقیقه جوش میخوره(لیمو تغییر رنگ میده خودتون متوجه میشید) و سریع زیر شیر آب سرد میگیریم و بهش ی شوک میدیم بعد داخل صافی میریزیم

دوباره مرحله قبل تکرار میشه آب و نمک جوش میاد لیمو رو میریزیم فقط ایندفعه باید کمتر از یک دقیقه جوش بخوره

باز با آب سرد شوک میدیم میزاریم داخل صافی(ب این شکل تلخی لیمو گرفته میشه) 

ی کم بعد دونه دونه با خلال دندون سوراخ میکنیم یعنی خلال رو از ی قسمت وارد و از طرف دیگه درمی‌آریم بعد از سوراخ کردن تمام لیموها اونا رو داخل سبد یا روی پارچه جلوی آفتاب پهن میکنیم تا خشک بشه طی روز هم چن بار تکونشون میدیم ک یک دست خشک بشن 

خشک شدن هم بستگی ب شدت تابش آفتاب داره پارسال برای من بیشتر طول کشید تا خشک بشه

وقتی ک خشک شدن تقریبا رو ب اتمام باشه میاریم میزاریم آشپزخونه تا چن وقت ک کامل خشک بشن دیگه آفتاب نمیخاد تو محیط آشپزخانه باشن ی مدت این کار باعث میشه هیچ وقت لیمو کپک نزنه در آخر هم میزاریم داخل کابینت هرچندسال هم دوام دارن😊😊

مرسی عزیزم حتی کلم های سفید هم میشه؟؟میخاستم ترشی لیته بشه.خیار هم دارم 

خواهش میکنم 

کلم سفید رو با قرمز بندازی ازش رنگ میگیره یکی میشه 

میتونی خیار هم حلقه کنی بندازی 

من همه چی میذارم تو ترشی در اخر مزه همشون یکیه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز