2777
2789
چه انرژی خوبی داری🌸

قربون شما نظر لطفته🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله  کمکی داشته باشی اصلا سخت نیس.ب خوشگلی بعدش فک کن.بینیت استخونیه یا گوشتی؟؟؟

کمکی زیاده ولی همشون بازیگوشن میترسم منو به چوخ بدن با رسیدگیشون😂😂

ان شاالله  کمکی داشته باشی اصلا سخت نیس.ب خوشگلی بعدش فک کن.بینیت استخونیه یا گوشتی؟؟؟

استخونیه صورتم لاغره همش احساس میکنم تو چشمه توکل بر بر خدا کردم که مماغش کنم 

سلام ب نظر من بدون درد و آسون ترین عمله اصلا نترس عادی باش فقط بگو نیمه فانتزی ،طبیعی نگو چون بعد چندسال ممکنه یکم برگرده پشیمون میشی بعد

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
کمکی زیاده ولی همشون بازیگوشن میترسم منو به چوخ بدن با رسیدگیشون😂😂

😆😆😆😆

من کمکیم فقط شوهرم بود اینقد سوپ تند برام از بیرون میخرید یا غذای شور ک الان فک میکنم میگم خدا خیلی دوسم داره بینیم ورم نکرد .الان سه ماهه عمل کردم همه میگن بینیت عالی شده...فقط کمکی برای سوپ و ابمیوه دادن بهت لازمه.حموم هم ک نمیتونی بکنی ینفر باشه کمک کنه از گردن ب پایین رو بشوری خوبه .

چ خوب بینی من گوشتیه رفتم پیش دکتر گفتن۲۰_۳۰درصد تغییرمیکنه دماغت موندم چیکارکنم

اگه به صورتت میاد عمل نکن بنظر من از پس دور و اطرامون عمل کردن حساس شدن همه دوست داریم عمل کنیم

اگه به صورتت میاد عمل نکن بنظر من از پس دور و اطرامون عمل کردن حساس شدن همه دوست داریم عمل کنیم

ازهرکی میپرسم میگه عمل نکن ولی شمابهتر میدونی وقتی میفته تو ذهنت سخته ازفکرش بیرون بیای😐😂

😆😆😆😆 من کمکیم فقط شوهرم بود اینقد سوپ تند برام از بیرون میخرید یا غذای شور ک الان فک میکنم میگم ...

ووووی 😂😂😂😂 خوشحالم برات که اون دوران تموم شده به بینی دلخواهت رسیدی دستت راستت رو سر من

ازهرکی میپرسم میگه عمل نکن ولی شمابهتر میدونی وقتی میفته تو ذهنت سخته ازفکرش بیرون بیای😐😂

واای دقیقا من سه چهار سالی بود هی میگفتم اخرشم بهم گفتم بیا برو بسه دیگه مغزمون خوردی