2777
2789

عمل نکردم تا حالا ولی اصلن استرس نداشته باش مثبت فکر کن انرژی مثبت جذب کن 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نترس از عمل ک هیچی نمیفهمی وقتی به هوش میای هم بگو همراهت برات کمپرس سرد بزاره اب اناناس بخور ورم و کبودیتو کم میکنه.یکی دوروز تامپون داری غذای جویدنی سخته بخوری سوپ و اینچیزا بخور ک بدون نمک و فلفل هم باشه.داروهایی ک بهت میده مرتب بخور.زیر سرت دوبالش بزار و رو ب بالا بخواب

در کل درد نداره ولی کلافگی داره با فیلم و سریال و اینچیزا خودتو سرگرم کن ک یک هفته زودتر بگذره.بعد یک هفته اوکی میشی

فقط توصیه میکنم اناناس نخوری ورم میکنی.بعد یه یخ اماده هم از داروخانه بگیر بزار تو یخچال خونتون بعد ...

واقعاااا پس فقط اب سیب و هویج میخورم ان شاالله که ورم نکنم

اصلا نترس از عمل ک هیچی نمیفهمی وقتی به هوش میای هم بگو همراهت برات کمپرس سرد بزاره اب اناناس بخور و ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت ان شاالله دوره نقاهت راحتی داشته باشم

روزای اول اثر بیهوشی هست فقط میخوابی .ولی فقط حواست باشه رو ب بالا بخوابی ک کج نشه اسیب نبینه خدایی نکرده.در کل من جز دو روز اخر ک جای بخیه هام میسوخت فقط مسکن خوردم روزا اول یکذره درد نداشتم فقط بخاطر بیهوشی گیجی و دلت میخواد فقط بخوابی.هر سوالی داری بپرس خوشحال میشم کمکی کرده باشم