2777
2789
عنوان

رفتم دکتر پوست دکتر ناامیدم کرد

487 بازدید | 14 پست

توروخدا هر کی دکتر پوست تهران یا کرج میشناسه بهم معرفی کنه من صورتم یه خال قرمز پوستی هست دکتر گفت دیر اومدی کار من نیست خدایی نکرده تبدیل ب غده میشه برام دعا کنید خواهری کنید بچه کوچیک دارم😭😭😭😭

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

الهی به حق خانم فاطمه زهرا به راحتی برطرف بشه 

سرچ کن اینترنت گمونم بیمارستان رازی مخصوص مشکلات پوستی باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواست بگی زود دکتر شدی مدرکت اول باید شیاف میکردی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

غلط کردبعضی دکترا عوضین تو دل مریضو الکی خالی میکنن خال قرمزخطرنداره من چندتا دارم پدرمم داست

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

وا 😐😐😐😐 تهران یکی از آشناها ما رفت دکتر پوست خیلی انگار کارش خوبه . خارج می‌ره میاد . اگه میخوای برم دنبالش ازش بپرسم .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

الهی به حق خانم فاطمه زهرا به راحتی برطرف بشه  سرچ کن اینترنت گمونم بیمارستان رازی مخصوص مشکلا ...

باشه ممنونم عزیزم

دکتر فرح وکیل 

چند سال پیش پوست افتضاح منو درست کرد و دیگه بعد از اون پوستم خراب نشد 

من مشکلم آکنه و چربی پوست بود بین دکترای پوستی که من رفتم اینو خیلی قبول دارم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
وا مگه میشه باور نکن  چی شد که خواستی درش بیاری

موقع بارداری مثل خال گوشتی شده بود منم ترسیدم بعداز اینکه بچم بدنیا اومد ب حالا اولش برگشت

گلم نگران نباش برای من یه خال بود 

ولی برای من حاد بود

خونریزی کرد

دکتر گفت سرطان پوست بدخیم.

من درمون شدم

۵دسال البته خرج کردم خواب شدم بعدش زایمان کردم بچمم ۵ سالشه...اینا رو میگم نگران نباشید خیالت راحت باشه و استرس نداشته باشی

گلم نگران نباش برای من یه خال بود  ولی برای من حاد بود خونریزی کرد دکتر گفت سرطان پوست بدخیم ...

عزیزم خال شماهم پوستی بود یا گوشتی الان لیزر کردین یانه؟