2777
2789
عنوان

قلب شکستم💔

481 بازدید | 27 پست

با اینکه چن ساله میگذره ولی هنوز به یادش قلبم تیر میکشه میدونم آدم من نبود میدونم لیاقت نداشت میدونم با هزار نفر بود همه اینارو میدونم و دیگه نمیخوام هیچوقت باشه ولی چرا از قلبم نمیره چرا فراموش نمیشه 

دوس دارم نظراتون بشنوم و دلگرم بشم❤

هعیی همدردیم🥲

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من تو این حالم و چند روزه دیگه ن سمتش رفتم ن خبر دادم ازش تا ببینم اصن سمتم میاد یا چیزی ک فکر میکردم درسته وقتشو س گرم کسای دیگه میکنه همیشه خدا گوشی دستش بود یعنی آنقدر قلبش سیاه ک ی پیام نداده😔

من با همه چیش کنار اومدم چون از همون روز اول ب دلم نشست مسل پروانه دورش چرخیدم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
الان من تو این حالم و چند روزه دیگه ن سمتش رفتم ن خبر دادم ازش تا ببینم اصن سمتم میاد یا چیزی ک فکر ...

چن روز که خوبه من دو ساله که ارتباط و قط کردم همه راهای ارتباطی و برا اون قط کردم ولی خودم خبر اونو دارم ولی میدونم که اون کوچک ترین خبری نداره حتی شماره و اینستامم نداره ک اگه داشتم فرقی نمیکرد

مطمئن باش چون نداریش تو ذهنت ازش شاهزاده ساختی 

آخه اصن‌ هیچ چیزی واسم جز ضربه دل شکستن نداشت چن بار دلم و شکست خیانت کرد من همه اینارو میدونم ولی باز بعد دو سال خورده ای دوسش دارم 

آخه اصن‌ هیچ چیزی واسم جز ضربه دل شکستن نداشت چن بار دلم و شکست خیانت کرد من همه اینارو میدونم ولی ب ...

بدا من چند ساله جدا شده ب بچه هم داره اون تایم ک من باهاش بودم با کسا دیگه هم در ارتباط بود ولی خوب گفتم من باشم میزاره کنار اونارو خیلی بهش توجه داشتم خوب بودم باهاش ولی دیدم زیاد پیگیر من نیست چند بار قهر کردم حرف زدم بهش ولی باز رفتم سمتش آخرین بار چند روز پیش بود ک دیگه گفتم ابن با کسی جدی شده ک سمت من نمیاد

چون یه جوری بار آخر تحقیرم کرد که دیگ حالم از همه چی بهم خورد فقط خواستم چیزی ازم ندونه تا وقتی خودم ...

امکان داره بعدن همو ببینید رایتی اون الان با کسی نیست