2777
2789
عنوان

قلب شکستم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 27 پست

منم بعد ۸ ماه دوری و بی خبری مطلق همین طورم

به گمونم خاصیت عشق همین باشه تا آخر عمر غمش با آدمیزاد همراهه هر چند کمرنگ میشه ولی موندگاره 

این تقاص زمانیه که سر خونه ی دلمون ننشستیم و هر بی سر و پاییو به دلمون راه دادیم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد ۸ ماه دوری و بی خبری مطلق همین طورم به گمونم خاصیت عشق همین باشه تا آخر عمر غمش با آدمیزاد ...

اصن دردیه که ن میخوای باشه ن میتونی از فکرش دربیای

هم نفرینش میکنی هم دلت نمیخواد خم به ابروش بیاد 

میفهمم چی میگی

اگر چه رفتی از برم

نمیروی ز خاطرم

ببین چه کرده ای تو با من 

بی تو موجی بی دریا من💔

چقدر برات سخته کسیو کنارش ببینی  حالا من نمیبینم فکرش حتی نمیتونم کنم

منم با کسی رودر رو ندیدمش ولی خبرشو و عکساشو دیدم البته چون با چن نفر تا  حالا بعد کات اینطوری بوده دیگ اینا واسم اهمیت نداره مشکلم فکرشه ک ولم نمیکنه

پا شدم دیروز مثلن برم بیرون از فکر اون در بیام دوستم یکیو آورده بود میره قیافش قدش شبی این بود ک باهاش بچه جایی بود ک اونم بود کارشم مثل اون تقریبن ببین حرف می‌زد با اونا من اشک تو چشام جمع شد اومدم بیرون نتونستم اونجا باشم اومدم خونه آنقدر گریه ک دم خدارو صدا کردم اراده بده سمتش نرم مثل دفعه قبل 

آخه مگه میشه یکی شبی اون ببینی اونم تو  این شرایطم ک تموم کردم بیشتر ضربه نخورم ازش

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
پا شدم دیروز مثلن برم بیرون از فکر اون در بیام دوستم یکیو آورده بود میره قیافش قدش شبی این بود ک باه ...

با پوست استخون حرفاتو میفهمم چون همرو یه تایمی کشیدم

با پوست استخون حرفاتو میفهمم چون همرو یه تایمی کشیدم

خدا کمکمون کنه فقط من ی دفتر دارم شکر گذاری میکنم حرفامو الان اونجا مینویسم کسیو ندارم بهش بگم گفتم ب خدا خودت آخرشو لخیر بگذرون برام میخوام سمتش نرم خورد بشم

خدا کمکمون کنه فقط من ی دفتر دارم شکر گذاری میکنم حرفامو الان اونجا مینویسم کسیو ندارم بهش بگم گفتم ...

اشباهت منو نکن من ۴ سال پیش باهاش بودم بعد ۶ ماه ولم کرد بعد یکسال برگشت التماس و خواهش تازه خودش برگشت من سمتش نرفتم ولی وقتی دوباره قبولش کردم سر یه ماه شد یه عوضی تمام معنا که بدجور تحقیرم کرد هنوز بعد دوسال نتونستم با خاطر تحقیر شدنم کنار بیام

اشباهت منو نکن من ۴ سال پیش باهاش بودم بعد ۶ ماه ولم کرد بعد یکسال برگشت التماس و خواهش تازه خودش بر ...

تحقیر چجوری خودش سمتت اومد دردش چی بود خوب اونجوری کرد