2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 73 پست
شاید از هورموناتون باشه من خودمم این حسو حال شما رو دارم بعضی وقتا خیلی باحال میشم بعضی وقتا خیلی خس ...

رفتم دکتر موهام کم پشت شده بود الا درست شده ولی قرص فیناستراید داده قرص هورمونی ه شایدم از اونه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرچی دورت خلوت تر و ادمای دورت حسابی تر باشن برا خودتون بهتره.

اون که آره  شاید به اون هنو عادت نکردم 

الا که زندگی ادمای موفقو میبینم میفهمم الا تقریبا عادیم 

اون موقع فرق نداشت چه پسر دختری باهامه  خب اون موقع اشتباه بوده فقط زمان شاید بتونم عادت کنم به خلوتی ها 

تشخیص دو قطبی یه سلسه علائم رو میطلبه ن صرفا اینایی ک شما گفتید...

فک کنم اونجوری که تو سواد داری یه روان شناس خوبم حتما سراغ داری تو تهران مثلا جنوب باشه بهتره مرسی سمت فلاح یل یافت اباد 

اون که آره  شاید به اون هنو عادت نکردم  الا که زندگی ادمای موفقو میبینم میفهمم الا تقریبا ...

کیفیت ادمای دورتو ببر بالا،با درستا بگرد تا خو و منش اونار  یاد بگیری...منظورم به درست و حسابی، پولدار نیس.کسایی ک بلحاظ فرهنگی و شخصیتی خوبن میتونن الگوت شن،بهترین ورژن خودت باش 

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

فک کنم اونجوری که تو سواد داری یه روان شناس خوبم حتما سراغ داری تو تهران مثلا جنوب باشه بهتره مرسی س ...

خیر تهران متاسفانه سراغ ندارم،از اساتید هستند تهران،ک مدتیه شمالن و تهران مشغول نیستن

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

کیفیت ادمای دورتو ببر بالا،با درستا بگرد تا خو و منش اونار  یاد بگیری...منظورم به درست و حسابی، ...

میدونم پول خوبه ولی تاجایی که آدم  طمع کار نباشه خیلیم دنبال پول باشه آدم دیگه نمیتونه تفریح بره همش درگیر پول درآوردن و زد و بند میشه 

سعیمو میکنم ببرم کیفیتشو مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز