2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 73 پست
خب یعنی حجامت خوبه  راستی دکترم گف سرت سرد شده زالو بنداز  زالو خوبه ؟؟

بله خوبه...گرمیجات بیشتر بخور..مغزی ک سرده قدرت حافظه و تفکرش میاد پایین و تا میخوای حرف بزنی فک میکنی ذهنت خالیه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

به لحاظ روحی و عقلی منظورشونه😂با این نوع تحلیلت معلومه بزرگ‌نشدی👻

نه میدونم چی گفت ولی قبلا اصلا اینجوری نبودم ناراحت دیر میشدم دیر میرنجیدم 

همه میگفتن واقعا با جنبه است 

الا زود زود جواب هر بدی کوچیکیو میدم تو فک کن رفتم صب سنگگ بگیرم مرده خواست زرنگ بازی دربیاره  نیم ساعت بحث کردم .من همونیم که حتی یکی فوشم میداد بهم تو دلم میگفتم عب نداره شاید حالش بده 

الا هرکی تو هرجا یه بوقم میزنه پیاده میشم میگم چیه دعوا داری  چته مگه عقلت کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خوبه...گرمیجات بیشتر بخور..مغزی ک سرده قدرت حافظه و تفکرش میاد پایین و تا میخوای حرف بزنی فک میک ...

میشه گرمی جات خیلی گرم بگی ببینم تاثیر میزاره 

بخورم مرسی فردا میرم دکتره زالو بندازه ببینم چی میشه

نه میدونم چی گفت ولی قبلا اصلا اینجوری نبودم ناراحت دیر میشدم دیر میرنجیدم  همه میگفتن واقعا ب ...

آستانه تحملتو ببر بالا،تمرینش کن.ما درطول زندگیمون با ادمای مختلف ک تیپیکال شخصیتی متفاوتی دارن مواجه میشیم،اگ بخوایم جواب همرو بدیم جز خستگی چی برامون داره!هیچی

میشه گرمی جات خیلی گرم بگی ببینم تاثیر میزاره  بخورم مرسی فردا میرم دکتره زالو بندازه ببینم چی ...

مغزها،دارچین،ارده و شیره ها،زنجبیل،سیاهدونه و...همون فردا از دکتر طب سنتیت بپرسی راهنماییت میکنه

آستانه تحملتو ببر بالا،تمرینش کن.ما درطول زندگیمون با ادمای مختلف ک تیپیکال شخصیتی متفاوتی دارن مواج ...

آستانه صبرم خیلی بالا بود 

تازه اینجوری شدم  

اصلا با هیچکس تو هیچ شرایطی بحث نمیکردم 

اون موقع از بحث و دعوا میترسیدم 

الا از آدمای جدید یا قدیم زندگیم میترسم 

احساس میکنم  خستم خسته روحی 

آستانه صبرم خیلی بالا بود  تازه اینجوری شدم   اصلا با هیچکس تو هیچ شرایطی بحث نمیکردم&nb ...

تبدیلش نکن به وسواس ذهنی برا خودت،نترس،دلیل ترست چیه؟مگه به خودت اعتماد نداری؟

مغزها،دارچین،ارده و شیره ها،زنجبیل،سیاهدونه و...همون فردا از دکتر طب سنتیت بپرسی راهنماییت میکنه

دستت درد نکنه 

از تنهایی فقط به خاطره هام فک میکنم هی زندگیو میزنم جلو عقب الا تقریبا ۹۰ روزه کلا تنهام 

اشنام سلام میده رامو کج میکنم  مثلا نشنیدم 

دل سنگ شدم به نظرتون؟

دستت درد نکنه  از تنهایی فقط به خاطره هام فک میکنم هی زندگیو میزنم جلو عقب الا تقریبا ۹۰ روزه ...

خاطره هارو مرور نکن...از تنهایی غول نساز برای خودت...ازش استفاده کن و خود واقعیتو پیدا کن.دلیل اعصاب خوردیاتم همینه ک گفتی...خودتو پیدا کن.دلسنگ ن نیستی ولی لجی با همه!گناه یکیو پای همه نمینویسن...

تبدیلش نکن به وسواس ذهنی برا خودت،نترس،دلیل ترست چیه؟مگه به خودت اعتماد نداری؟

نگا کن قبلانم زیاد خوب نبود اون موقع از اونور بوم می‌افتادم الا از اینور بوم 

واقعا الا فک میکنم کارم اشتباه بود هیچ شناختی از بعضی ها نداشتم چون دوستام فقط زیاد شن و شادیم بیشتر باشه باهرکی حتی تو پارک یه شب آشنا میشدم فرداش مسافرت بودم 

الا میگم مثلا چی شد که این همه رفتم و آمدم  فقط آدم بی قید بودم الا بهترم که تنهام بعد میگم الانم که کلا خونم  خیلی سخته از ۱۲ سالگی تو اجتماع بودم الا انگار زندانه خونه

خاطره هارو مرور نکن...از تنهایی غول نساز برای خودت...ازش استفاده کن و خود واقعیتو پیدا کن.دلیل اعصاب ...

الا دچار دوقطبی بودن شدم 

سخته . از چی استفاده کنم خودمو پیدا کنم

نگا کن قبلانم زیاد خوب نبود اون موقع از اونور بوم می‌افتادم الا از اینور بوم  واقعا الا فک میک ...

هرچی دورت خلوت تر و ادمای دورت حسابی تر باشن برا خودتون بهتره.

اون که خیلی  هزار بار ولی قبلا مهم نبود تهش تعویض میکردم دوستمو  دوباره زود روحیه میگرفتم ...

شاید از هورموناتون باشه من خودمم این حسو حال شما رو دارم بعضی وقتا خیلی باحال میشم بعضی وقتا خیلی خسته البته من نزدیک یکی دو سال اینطورم

در واقع خودتی،منتظر تایید بقبه نباش و سعی نکن در قبال رفتارها و نوع برخوردت منتظر دیده شدن توسط کسی ...

مرسی واقعا این اعتماد بنفسمو احتمال داره جمله ات ببره بالا 

2790
2778
2791
2779
2792